Wishlist #2

wishlist-2_thumb

Na een hele lange tijd heb ik weer eens een wishlist voor jullie. Er staan deze keer aardig wat dingen op. Ik heb niet vaak zo’n lange wishlist. Meestal koop ik namelijk gewoon spontaan dingen.

 

k_thumb

Toen ik laatst mijn bloglovin feed aan het uitzoeken was, kwam ik een artikel van girlscene tegen met allemaal leuke pyjama’s. Ik was eigenlijk alleen maar op zoek naar een pyjama shirt, maar deze pyjama van de H&M is gewoon zo leuk, dat ik het gewoon niet kan laten om ‘m te bestellen. Ik ga dat waarschijnlijk vandaag doen.

 

efjlk_thumb´

Ik zat de laatste tijd een beetje te twijfelen of ik de Sims wel of niet zou willen hebben en ik uiteindelijk heb ik besloten dat ik ‘m toch wel graag wil hebben. Ik weet nog niet wanneer ik de sims ga kopen. Het is voor namelijk niet super belangrijk, maar gewoon leuk.

 

kdjlsf_thumb

Kort geleden keek ik even rond op de site van de beauty bakery. Ik kwam toen dit masker tegen. Het ziet erg leuk en fris uit. Dus ik ga zeker weten snel iets bestellen bij de beauty bakery.

 

ls_thumb

De webshop ‘Webstash’ volgt mij al een poosje op Bloglovin en ik het leek me wel leuk om eens wat rond te kijken in de webshop. En toen ik daar wat aan het rondkijken was, zag ik dat ze iets hadden waar ik van droomde. Ze hadden namelijk een ‘surprise box’ en ben dol op surprise boxjes. Ik wilde bijna een keer een ‘amerikaans eten verrassingspakket’ kopen ten waarde van 50 euro. Alleen maar omdat de inhoud een grote verrassing zou zijn. Gelukkig heb ik dat toen niet gedaan. Ik wil graag de surprise box van 10 euro bestellen. Ik ben erg benieuwd naar de inhoud en er zal dan ook een unboxing van online komen.

 

kl_thumb

Via één van mijn favoriet blogs ‘fashion is a party’ kwam ik achter een site waar je je hele eigen parfum kunt samenstellen: perfume by me. Helemaal zelf een parfum samenstellen zonder het eerst te kunnen ruiken kan best pittig zijn en daarom kun je ook eerst drie samples bestellen voor 1,50 euro om de door jouw samengestelde parfum eerst even uit te testen.

 

naamloos_thumb

En dan wil ik ook nog erg graag een Essie nagellakje kopen om het merk eens uit te testen. Ik vind dat ze altijd erg mooie kleuren hebben, dus dat maakt me erg nieuwsgierig. Ik zie mezelf trouwens niet snel standaard alleen maar Essie nagellakjes ten waarde van 10 euro te kopen. Ik weet nog niet welke kleur ik ga nemen, dat zie ik in de winkel wel.

Wat een lange wishlist hè? Eigenlijk is er nog meer. Ik krijg namelijk voor mijn verjaardag (over 7 maanden pas hoor!) een nieuwe smartphone, verder wil ik nog een paar hardloopschoenen en bijpassende kleding en ben ik ook al begonnen met sparen voor een spiegelreflexcamera!

2 Comments

  1. fashionourlove 17.02.2015

    Mooie wishlist! Zo te zien en lezen staan er toevallig een aantal dezelfde dingen op mijn wishlist en sommige dingen die jij schrijft zijn voor mij dan ook erg herkenbaar haha! Ik ben nu denk ik al zeker anderhalf jaar aan het sparen voor een spiegelreflex, maar als het goed is is het grote moment binnenkort daar. 🙂 Ik heb ook hoognodig een nieuwe mobiel nodig, maar ben van plan na mijn verjaardag (over zo’n maand al!!) een abonnementje te nemen. En ik wil ook al sinds zooo een lange tijd een lakje van Essie proberen, maar heb er nog steeds geen gekocht. Misschien binnenkort een cadeautje voor mezelf kopen? Lijkt me geen slecht idee, hehe.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *