Tips voor een opgeruimdere kamer

sam_2469_thumb

Mijn kamer is meestal wel aardig netjes, maar soms zijn mijn bureau en vloer echt een zooi. Misschien is het bij jullie nog minder of erger. Ik heb wat tips voor jullie op een rijtje gezet, die er hopelijk voor zorgen dat je kamer minder vaak nogal rommelig is.

Tip 1 Zorg ervoor dat je je kasten en lades indeelt door verschillende categorieën te gebruiken. Ik heb bijvoorbeeld een la in mijn bureau waar ik al mijn stationery spulletjes in bewaar en ik heb een vakje in mijn vakjeskast waar ik al mijn eten en mijn leesboeken heb staan.

Tip 2 Ruim eens in de paar weken je kamer op. Als je het regelmatig doet, dan kost het je maar heel weinig tijd. En doe de dingen weg, die je niet meer gebruikt.

sam_2468_thumb

Tip 3 Als je niet genoeg ruimte hebt om je spullen neer te zetten en op te bergen, dan is het handig om na te denken over een extra kast of planken op je kamer erbij.

Tip 4 Gebruik veel dozen en potjes. Ik doe dit met al mijn make-up en verzorgingsproducten, armbanden en met nog wel meer. Doordat de dingen in dozen of potjes zitten, ontstaat er niet zo snel veel rommel.

En dat waren al mijn tips alweer. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Als je bovenstaande dingen nog nooit hebt gedaan, dan raad ik het je zeker aan om ermee te beginnen. Het werkt namelijk!

liefs-margriet.jpg

1 Comment

  1. quinnnny13 8.02.2015

    leuke tips

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *