Spring room decor {I’m back!}

ksl

Daar ben ik dan weer, na een weekje niets geblogd te hebben. Normaal gesproken zou ik me echt schamen, als ik een week niet zou hebben geblogd, maar ik had de afgelopen een hele drukke toetsweek en ik had gewoon echt geen tijd om bezig te zijn met mijn blog. Gelukkig is de toetsweek voorbij en komen er gewoon weer lekker veel blogposts online. Vandaag laat ik jullie mijn spring room decor zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik begin met mijn bureau. Ik heb hier meestal links in de hoek een klein dienblad staan en wat past dit dienblad van de Action toch perfect bij dit seizoen. Ik vind ‘m echt geweldig met het lichte hout en pastelroze kleur. De bloemen inclusief de vaasjes, waar ze in zitten, komen trouwens ook van de Action. Ze waren echt niet duur! En dan nog de today I feel… dreamy parfum van de Hema erbij geeft natuurlijke de perfecte lentesfeer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan mijn vakjeskast. Ik verander de inrichting van deze kast best vaak. In dit vakje heb ik een potje met wat sierzout, waar mijn kasten in staan, wat zakdoekjes, een doosje, een springtouw, wattenstijfjes en een papieren tasje van de Hema staan. Ik vind dat kleuren hier allemaal erg leuk combineren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is een ander vakje van mijn vakjeskast. Je ziet hier weer de bloem in het vaasje, het is dezelfde soort als degene die ik op het dienblad had staan. Daarachter zie je nog een potje met al mijn haarelastiekjes erin, een leeg skittles doosje en mijn zelfgemaakte oorbellenrekje met mijn oorbellen eraan, waar ik nog steeds heel trots op ben!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan laat ik nog één vakje zien en dat is degene waar ik mijn boeken heb staan. Dat waren er altijd heel veel, maar dat is dus veranderd, want ik heb afgelopen week mijn boeken uitgezocht. En zo’n beetje alles gaat weg, want het is allemaal kinderboeken. Het enige echte leesboek wat ik nog heb is the fault in our stars. Alleen die ben ik aan het lezen, dus daarom staat hij er hier niet tussen. En dan heb ik erachter nog even de letter M, die ik zelf versierd heb, neergezet. Anders is het ook zo kaal.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op mijn vakjeskast heb ik ook nog de nodige dingen staan: een papieren tasje van een van mijn favoriet kleding winkels de Tally Weijl, mijn memory jar, een pot met snoepjes en chocolade {guilty pleasure}, nog een door mij gepimpte letter M, mijn spaarvarken en nog een doosje Nerds, die nog helemaal vol zit. Oh ja, en dan heb ik ook nog het whiteboard met plek voor wat foto’s erin. Ik heb ‘m opgepimpt met wat vrolijk papier, tape, wat plaatjes en wat labels.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naast mijn vakjeskast heb ik een nog een klein kast staan voor al mijn nagellakjes. En daar bovenop heb ik deze oorbellenhouder neergezet. Het is DIY en Sabrina {van Sabrina Putri} inspireerde mij. Zij had namelijk een diy waar zij een doosje maakte om {volgens mij} haar ringen in te bewaren. Ze legde wat dingen in het doosje en die leken wel verdacht veel op mijn papillotten, die ik nooit gebruik. Het probleem is alleen dat je die dingen kan bijknippen en mijn papillotten niet. Ik pakte het eerste doosje wat ik zag en het paste gelijk. Echt supertoevallig! En zo kwam ik dus hierbij. Heb ik gelijk even een korte DIY uitgelegd, dat kun je bijna wel een 2-in-1-blogpost noemen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ksl

Er mogen dan genoeg mensen zijn met een lege vensterbank, maar dat is bij mij niet het geval. Ook hier heb ik genoeg staan. Waaronder deze mason jar van de Hema. Die ik nog maar sinds afgelopen vrijdag heb. Ik vind ‘m echt awesome! Ook heb ik een fotolijstje met allemaal papiertjes waar quotes op staan. Ik verwissel iedere zaterdag van quote. Dus iedere week ga ik er weer tegenaan met een nieuwe quote. Lekker motiverend toch?! Ook dit is een DIY.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan tenslotte nog mijn bed. {Hoe kon het ook anders.} Ik heb een dekbed, waarvan je beide kanten kan gebruiken. En ze zijn beide verschillend. Erg leuk dus! De ene is een koraalkleur met witte stippen en de andere een witte met koraalkleur. Verder heb ik achter op mijn bed altijd wel wat kussentjes liggen. Op het moment zijn het er twee van de Primark: een brede fluffy witte en een blauwe met witte palboompjes. I love it!

Zo zo, dat was het alweer! Ik heb weer aardig wat geschreven, en het voelde echt weer geweldig. Ik ben echt dol op het veranderen van de inrichting van mijn kamer, maar dat je vast al wel eerder van me gehoord. Fijne zondag nog iedereen!

liefs margriet

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *