My dreamhouse

tumblr_n8ei2jDmBw1rr2db7o1_1280

Laatst zag ik op de blog van Tessa een artikel over dromen. Ze vertelde over waar en hoe het haar wel leuk leek om te wonen. Dat inspireerde mij om dit artikel te schrijven. Ik heb lekker uren op Pinterest en Tumblr gezeten op zoek naar mooie plaatjes van kamers en inrichting om uiteindelijk een beetje te laten zien hoe mijn droomhuis er nou van binnen zou uitzien.

my dreamhouse1
Laat ik maar beginnen met de plek waar je het huis binnenkomt: de gang/hal. Het moet er rustig en licht zijn. En er moet dus ook goede verlichting zijn. Het lijkt mij gewoon heerlijk om iedere keer, zodra ik mijn huis binnen loop, een lekker fris en welkom gevoel te krijgen. Verder zou ik graag een mat hebben, een spiegel, een tafeltje met wat leuke decoratie en genoeg ruimte voor jassen, paraplu’s en schoenen.

my dreamhouse2tumblr_n8ei2jDmBw1rr2db7o1_1280

Ik zou heel graag een hoekkeuken willen. En ik ben dan ook helemaal verliefd op degene hierboven. Ik moest eerst wel slikken van al het zwart, maar later had ik zoiets van: eigenlijk vind ik dit echt superleuk! De eettafel met die stoelen erbij, de vloer, de bloemen en de lampen en de (natuurlijk) de keuken zelf, vormen een prachtig geheel.

my dreamhouse3

Op mijn slaapkamer wil ik het liefst witte muren (net zoals op bijna alle andere kamers van het huis). Ik heb eigenlijk niet echt een idee van wat voor slaapkamer ik zou willen hebben. Maar ik heb wel wat kleine suggesties. Zo wil ik erg graag een grote spiegel (en dan het liefst eentje met verlichting), foto’s aan de muur, lekker veel kussen en wat mooie bloemen of planten. Ik ben gewoon dol op een frisse uitstraling.

my dreamhouse4

Een leuke woonkamer vinden vond ik erg moeilijk, maar deze komt toch wel aardig aardig in de buurt. Alleen hier mist de tv en ik wil wel een tv. Verder wil ook wel twee banken of anders een hoekbank. En ik vind de plankjes die je op de andere foto ziet trouwens erg leuk om ook in de woonkamer te hebben. Ik vind het wel wat hebben, dat ze een hoek erin hebben.

my dreamhouse

Aangezien ik blog, video’s edit en dagelijks veel achter mijn computer zit is een werkkamer wel handig voor mij. Ik zou dan een mooi groot wit bureau nemen. Verder vind ik het ook erg leuk om wat (zelfgemaakte) foto’s ophangen voor motivatie en inspiratie. Wat plantjes of bloemen zijn trouwens ook wel leuk erbij. En qua kleurenthema zou ik voor zwart, wit en pastelkleuren gaan.

my dreamhouse5

En dan hebben we ten slotte nog het dakterras. En ja dat heb je goed gelezen. Ik heb liever een penthouse, zodat ik dan een dakterras met een mooi uitzicht heb, in plaats van een tuin. Ik zag vrijdagavond op TLC nog mensen, die een penthouse hadden (en dus ook een dakterras) en dat uitzicht was echt geweldig! ♥
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
En dit bij elkaar is nou echt mijn droomhuis. Maar het is denk ik tijd om wakker te worden, want de kans is klein, dat ik dit ooit allemaal zou hebben. Maar één ding moeten we nooit vergeten: Never stop dreaming!

liefs, margriet

3 Comments

  1. Daniëlle 27.07.2015

    Wat heb je dit weer super leuk geschreven! En wat passen de foto’s mooi bij elkaar. Super tof!

    Beantwoorden
  2. Nienke 28.07.2015

    Aah, ik krijg ook spontaan zin om in jouw droomhuis te wonen! Prachtige plaatjes heb je uitgezocht ♥

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *