Een extra mooie verjaardagskalender

calendar3

Als ik ergens slecht mee ben dan zijn het wel verjaardagen. Het is dat ik Facebook heb, die me er altijd aan herinnert, want anders zou ik de meeste verjaardagen gewoon vergeten. Gelukkig bestaan er verjaardagskalenders en zeg nou zelf, het is toch wel het leukst om er zelf één te maken. Dat heb ik in ieder geval gedaan.

calendar8

calendar6 calendar

Ik heb een verjaardagskalender gemaakt bij Fotofabriek. Alleen al het maken van de verjaardagskalender zelf vond ik al geweldig om te doen. Waarom? Omdat ik allemaal collages maakte voor op de kalender. En misschien weet je het wel en misschien ook niet, ik houd van collages maken. Ik vind het echt superleuk om te doen! Voor de verjaardagskalender heb ik deels collages gebruikt, die ik al eerder gemaakt heb met foto’s van het internet af en ik heb ook deels collages erbij gemaakt met vooral foto’s die ik zelf gemaakt heb.

calendar9 Calendar1

Processed with VSCO with a9 preset

calendar4

Toen de kalender eindelijk met de post bij mij thuis was aangekomen en ik het pakketje opende, was ik erg blij met resultaat. Alleen al toen ik de voorkant zag was ik al heel blij met het resultaat. De kalender is van goede kwaliteit en de foto’s zijn allemaal mooi duidelijk en scherp. Ik had er ook nog voor kunnen kiezen om al namen van de jarigen neer te zetten, maar ik heb daar niet voor gekozen, omdat ik dat liever gewoon opschrijf.

calender5

Zoals ik eerder al zei, ik heb deze kalender gemaakt bij Fotofabriek. Hier kan ook jij een persoonlijke verjaardagskalender met foto’s maken. Op deze website kun je niet alleen je eigen persoonlijke verjaardagskalender maken, maar ook vele andere fotoproducten. Dus wil je nog eens wat leuks met je foto’s doen, neem dan zeker eens een kijkje op Fotofabriek.nl

* Deze blogpost is een samenwerking met Fotofabriek

Bedankt voor het lezen lieve lezers. Nog een fijne dag gewenst. Don’t forget to stay beautiful! 🙂

Liefs,

1 Comment

  1. Sarah 15.08.2016

    Inderdaad heel erg mooi, dit! Zo’n fotokalender is altijd wel handig. Extra leuk als ie er zo mooi uitziet natuurlijk 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *