Q&A a day

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Afgelopen sinterklaas kreeg ik het dagboekje ‘Q&A a day.’ Aangezien ik er al een tijdje over dacht om weer eens in een dagboek te gaan schrijven, leek dit me wel een leuk idee. Je moet vooral veel vragen beantwoorden. Ik gebruik de Q&A a day dus al een paar maanden en ik ga er vandaag mijn mening over de Q&A a day met jullie delen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

De Q&A a day heeft zo’n kartonachtige kleur. En daar ben ik dol op. Het boekje moet je niet al te groot inschatten. Hij is kleiner dan ik had verwacht. Het formaat zit ongeveer tussen A5 en A6 in.

De Q&A a day  is een dagboekje met 365 verschillende vragen. Iedere dag een andere vraag dus. En dit vijf jaar lang. Dit houd je veel makkelijker langer vol dan als je over iedere dag een heel verhaal moet gaan schrijven.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat ik een leuk detail vind is de gouden randen van de bladzijdes. Dat maakt het boekje nog mooier.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het boekje zelf worden de kleuren zwart en goud gebruikt. Je ziet het goud dus weer terugkomen. Het maakt het wel lekker classy. De vragen zijn allemaal in het Engels, maar het zijn wel hele leuke vragen. En allemaal totaal verschillend. Over sommige moet je een poosje nadenken en op andere heb je gelijk al een antwoord.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind de Q&A a day echt een aanrader. Het design is mooi en het concept vind ik ook erg leuk bedacht. Je hebt namelijk natuurlijk niet ieder hetzelfde antwoord op een bepaalde vraag. Het is erg leuk om het verschil daarin te zien.

De Q&A a day is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor €17,49

liefs-margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *