Mijn mening over netflix


Bron

Ongeveer twee maanden geleden zag ik dat je een maandje gratis Netflix kon uitproberen en deze kans kon ik gewoon niet laten liggen, aangezien ik al veel verhalen over Netflix heb gehoord en ik zelf helemaal dol ben op series en films kijken. En nu we een tijdje verder zijn, ga ik mijn mening geven over Netflix.

Bron  

Netflix ziet er mooi uit. Het is allemaal erg overzichtelijk. Er zijn veel verschillende categorieën. En zodra je eenmaal een serie of film hebt gekeken, raadt Netflix je op basis daarvan weer andere films/series aan. Hierdoor heb ik de serie ‘the returned’ ontdekt.

Netflix heeft een mooie grote inhoud op het gebied van films, maar met series vind ik het dan weer vies tegenvallen. Veel series en eigenlijk ook wel films kan ik niet terugvinden op Netflix. Ook komt het echt heel vaak voor dat nog niet alle seizoenen van een serie erop staan. En daar kan ik gewoon echt niet tegen. Als ik een serie volg, dan moet ik de aflevering de dag, nadat hij in Amerika te zien was, kunnen zien. De serie ‘once upon a time’ is nu bijvoorbeeld al bij seizoen 4, maar de afleveringen staan er nog maar tot en met seizoen 3 op.

Je hoeft maar een paar seconden te wachten, totdat de aflevering is geladen en verder is ook de ondertiteling erg goed. Je kan zelfs de grote van de letters wijzigen.

Mijn eindconclusie is, dat Netflix naar mijn mening een beetje is tegengevallen. Ik had eigenlijk meer verwacht. Het is allemaal wel erg overzichtelijk en het ziet er wel mooi uit, maar de inhoud valt me gewoon erg tegen. Maar zo heeft iedereen z’n mening.

Ik heb Netflix één maandje extra genomen (kostte me wel geld natuurlijk!), omdat ik toen namelijk net was begonnen met ‘the returned’ en ik graag nog wat afleveringen van seizoen 5 van ‘pretty little liars’ wilde herbekijken.

heb jij Neftlix en wat is jouw mening over Netflix?

liefs margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *