Film: the duff


Bron

Afgelopen vrijdagavond heb ik een film gezien, die ik al een aardig poosje wilde kijken: the duff. De trailer sprak me namelijk erg aan. En nou leek het mij wel leuk om mijn mening over deze film met jullie te delen.

Samenvatting Moviemeter:

Bianca is een laatstejaars middelbare scholier. Haar wereld stort in wanneer ze er achter komt dat ze bekend staat als de ‘DUFF’ (Designated Ugly Fat Friend) bij haar knappere en meer populaire vrienden. Ze besluit haar vriendje Toby aan de kant te zetten en aan te pappen met de charmante Wesley om zichzelf te herontdekken.

Mijn mening:

Ik keek er echt al heel erg lang naar uit om deze film te kunnen zien en dat wachten is het ook zeker waard geweest! Wauw, wat een ontzettend leuke film. Het acteerwerk in deze film is erg goed. Vooral mijn complimenten voor Bella Thorne, die een echte bitch speelt in de film. Ze speelt het echt erg leuk. Het leuke aan deze film vind ik vooral, dat ik dacht te weten wat er allemaal ging gebeuren, maar toen gebeurden  er ineens dingen, die ik niet had zien aankomen. Dat vond ik wel leuk. Ik moest op een bepaald ook huilen bij deze film, wat ik eigenlijk normaal bijna nooit op. Niet dat het een superzielige film was, maar op een bepaald moment was het wel best wel zielig. Ik probeer trouwens wat negatieve punten te bedenken van deze film, maar ik kan nu gewoon even niets bedenken. Maar dat wil niet zeggen dat dit een vijf sterren film is hoor. In ieder geval raad ik jullie de film zeker weten aan!

★★★★

liefs margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *