Why spring makes me happy

Het is nog maar kort lente. En ik wilde jullie even laten weten waarom ik de lente zo leuk vind. Niet leuker dan de zomer, maar toch wel leuker dan de winter.

De zon.

Niet dat er in de afgelopen maanden geen zon is geweest, maar in de lente lijkt het wel een andere zon te zijn. Feller en net wat warmer.

Het blijft langer licht.

Ik vind het heerlijk als het ’s avonds lekker lang licht blijft. Ik ben echt een avondmens, dat juist dan de energie heeft om veel te doen en als het dan ’s avonds ook nog langer licht blijft ben ik helemaal in de motivatie modus 🙂

Bloesem.

Als ik uit mijn raam kijk, dan heb ik uitzicht op een boompje in de tuin van mijn buurvrouw. En in de lente groeit er dan zo’n mooie roze bloesem aan. En dat vind ik er altijd zo mooi uitzien. Als dat boompje roze is, dan weet ik dat het lente is.

Room decor.

Ik vind het altijd erg leuk om mijn kamer te veranderen en aan te passen aan het seizoen van dat moment. Een maandje geleden was het weer zover. En wat een verandering zeg. Van knus naar fris, noem ik het maar. En ik hou van de frisse uitstraling die mijn kamer nu heeft. Dinsdag komt er trouwens een artikel online waarin ik mijn spring room decor laat zien.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Ik heb trouwens toetsweek aankomende week. En ik moet erg veel leren. En in de 2 weken daarna moet ik 3 presentaties houden, waarvan in 1 het Duits. Nogal stressvol dus! Daarom is deze blogpost een dagje later online gekomen.

liefs margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *