Versatile award

a3137-versatile-blogger-award

Nog maar kort geleden was ik genomineerd voor de Liebster award en nu ben ik alweer genomineerd voor een award, alleen dit keer wel een andere: de Versatile award. Ik ben genomineerd door Emma van crazyinfashionworld. Echt superlief!

Er gelden een paar regels:

  1. Bedank de persoon die je heeft genomineerd, en plaats een link naar zijn/haar blog.
  2. Vertel de persoon die je heeft genomineerd 7 dingen over jezelf.
  3. Nomineer 15 blogs/bloggers die je recent hebt ontdekt of die je volgt.

Hieronder dus 7 feitjes over mij:

  1. Ik ben verslaafd aan series kijken. Op het moment volg ik: switched at birth, the fosters, pretty little liars, chasing life, once upon a time en ik ben nog bezig met new girl.
  2. Ik kan uren op youtube zitten. Soms zit ik er iets te veel op.
  3. Ik ben christelijk
  4. Ik ben dol op muziek luisteren. Ik heb een hele lange playlist en probeer dan ook veel nieuwe muziek te ontdekken. Ik luister mijn muziek op Spotify.
  5. Ik ben een stil meisje
  6. Ik vind het belangrijk dat dingen er goed uitzien, zoals mijn uiterlijk, maar dan bedoel ik ook iets zoals mijn kamer.
  7. Vroeger las ik altijd ontzettend veel boeken en tegenwoordig lees ik amper nog. (wat ik eigenlijk wel weer een beetje wil gaan opbouwen.)

Sommige dingen wist je nog niet en andere dingen wist je misschien al wel, maar ik heb geprobeerd om er zoveel mogelijk nieuwe dingetjes bij te zetten.

Ik ga niet speciaal bepaalde blogs nomineren deze keer, maar ik doe het een keertje anders. Aangezien de kleine blogs een beetje opraken. Iedereen die dit leest mag deze tag overnemen. Het hoeft niet, maar het mag. Veel succes!

Liefs, Margriet

liefs-margriet_thumb.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *