Vaderdag cadeautip

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ieder jaar weer vlak voor vaderdag denk ik vaak: wat in vredesnaam moet ik geven? Ik vind het namelijk een beetje stom om ieder jaar maar weer met een iets voor onder de douche of een bon van een bouwmarkt aan te komen. Ik zal wel niet de enige zijn, die dit ervaart en daarom wil ik graag een leuke cadeautip voor vaderdag met jullie delen, want ik ben 99,9% zeker, dat jouw vader dit nog niet heeft.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat ik bedoel is een t-shirt. En niet zomaar een t-shirt, nee het heeft iets bijzonders. Dit t-shirt is ontworpen door ShirtsOfCotton. En zei hebben het perfecte mannen t-shirt ontwikkeld. Dit t-shirt voorkomt namelijk de zogenaamde ‘billenecolletĂ©’ (Dit is dat je t-shirt steeds uit je broek gaat en dat je dan een stuk van je billen ziet), doordat het t-shirt wat langer is gemaakt. Verder blijft het t-shirt o.a. lang goed, krimpt het niet, zit hij precies goed en hij is niet zo duur. Dat klinkt allemaal erg aantrekkelijk dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb mijn vader het t-shirt laten passen en hij vond het heerlijk zitten. Ook bleef het t-shirt gewoon in zijn broek zitten, zei hij.

Ik zou jullie dit t-shirt, dus zeker aanraden. Ik denk dat je je vader er erg blij mee zou kunnen maken. Het shirt kun je bestellen op de site van ShirtsOfCotton.
liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *