United Wardrobe

Naamloos

Nog maar heel kort geleden vertelde ik jullie dat ik kleding ging verkopen op United Wardrobe. Dat is een site (die de meesten van jullie waarschijnlijk nog niet kennen), waar je tweedehands- of zelfgemaakte kleding kunt verkopen en kopen dus. Ik wil jullie graag mijn mening over deze site geven en mijn ervaringen met jullie delen.

Over united wardrobe

De officiële link van deze site is: http://www.unitedwardrobe.com. Via Teske heb ik deze site ontdekt. Zoals ik net al zei kun je er je kleding online verkopen. Voorheen zette ik wel eens wat kleding op Marktplaats, maar die kleding heb ik nooit verkocht. Dat komt doordat Marktplaats je op Marktplaats allerlei verschillende soorten tweedehands spullen kunt verkopen en op United Wardrobe kun je echt alleen maar kleding, schoenen en accesoires verkopen. Hierdoor is de kans dat je je kledingen/schoenen/accesoires (sneller) verkoopt groter. Ook is dit natuurlijk de perfecte manier om zelfs nog eens wat leuke fashion items te scoren. Ik wilde maar al te graag een account aanmaken op deze site. (wat ook wel erg begrijpelijk is, aangezien ik dol ben op mode) Toch wilde ik toch nog wel even, voordat ik dat zou gaan doen, weten hoe United Wardrobe helemaal te werk ging. Was het wel veilig?… En het antwoord is ‘ja!’. Ik ga je niet helemaal uitgebreid uitleggen hoe het zit. Je moet maar even op de help pagina van de site kijken voor alle informatie, want  alles word er echt super duidelijk in het kort uitgelegd. Ook worden er goede tips gegeven, zodat je je spullen zo snel mogelijk kunt verkopen.

Mijn ervaring met united wardrobe

En dan mijn mening. Wat vind ik nou eigenlijk van united wardrobe? Bij sommige websites lijkt het allemaal namelijk zo mooi en dat blijkt het allemaal erg tegen te vallen. Maar ik kan je geruststellen, want ik ben erg tevreden en enthousiast over united wardrobe. De kleding erop zetten ging erg makkelijk. Je moet gewoon wat dingetjes aanklikken, foto’s en prijs toevoegen en dan staat er al iets van je online. Het kost je maar een paar minuten. In de meivakantie heb ik ook voor het eerst iets gekocht bij united wardrobe en het verliep allemaal lekker vlot: Ik maakte het geld over naar united wardrobe, het pakketje had ik de volgende dag al binnen (het gaat niet altijd zo snel hoor, volgens mij kan het maximaal 8 werkdagen duren voordat je je pakketje binnen hebt). En gelukkige paste het. Ik had trouwens een playsuit gekocht.

Dus ja, deze site is zeker weten een aanrader. Ik zou zeggen: neem er snel eens een kijkje.

(Dit was trouwens geen advertorial)

liefs margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *