Tv shows I’m watching #1

Je hebt verschillende soorten mensen. Je hebt mensen die liever films kijken en je hebt mensen die liever series kijken. Zelf kijk ik bijna geen films en zo’n beetje alleen maar series. Ik volg dan ook ontzettend veel verschillende series. En daarmee bedoel ik dat ik er nu al een stuk of 10 volg en dat er nog een stuk of 10 andere series zijn, die ik ook nog van plan ben te gaan kijken. Nu leek het me wel een leuk idee om wat artikelen te schrijven over de series die ik volg. In ieder artikel zal ik wat vertellen over 3 series die ik volg.

Finding Carter

Finding Carter gaat over Carter. Ze woont samen met haar alleenstaande moeder Lori, een moeder van wie ze veel mag en waarmee ze goed overweg kan. Op een dag krijgt ze te horen dat Lori niet haar echte moeder is en dat Lori haar gekidnapt heeft 13 jaar geleden toen ze nog jong was. Haar ouders en de politie blijken al jaren naar haar op zoek te zijn. Ook heeft ze nog een tweelingzus: Taylor en een broertje: Grant.  Ze moet bij haar biologische familie gaan wonen. En daar is ze helemaal niet blij mee. Haar moeder, Elizabeth, werkt bij de politie en is vastbesloten Lori te vinden om haar te kunnen straffen voor het kidnappen van haar dochter. Ondertussen schrijft haar vader, David, in het geheim het vervolg op zijn eerste boek over de vermissing van Carter.
Deze serie kan ik je echt heel erg aanraden. Het verhaal is echt heel interessant en mysterieus. Ook zijn heel veel verschillende verhaallijnen.

Scream Queens

Scream Queens speelt zich af op Kappa Kappa Tau, een sorority (een club met alleen maar meiden) op de Wallace Universiteit geleid door Chanel Oberlin en bedreigd door de decaan. Opeens is er een seriemoordenaar in een ‘red devil’ kostuum, die de meiden van de sorority op het oog heeft (om dus eigenlijk te gaan vermoorden). Ook komt er een mysterie van een gebeurtenis op Kappa Kappa Tau van 20 jaar geleden weer naar boven. Het klinkt allemaal misschien een beetje raar, maar geloof me het is echt een geweldige serie met zelfs veel humor!

Chasing life

Chasing life gaat over de 24-jarige April. Ze heeft ook nog een moeder, die weduwe is en een jongere zus. Ze is iemand die erg gefocust is op haar carrière. Ze is een journaliste en ze doet hard haar best om steeds beter te worden. Zodra ze erachter komt dat ze kanker heeft, stort haar hele wereld in.

Ik weet dat de beschrijving niet heel erg lang is, maar het is een serie die het zeker het kijken waard is. Je ziet ook echt heel goed hoeveel indruk kanker heeft op de mensen om haar heen.

Liefs, Margriet

3 Comments

 1. Sarah 30.10.2015

  Chasing Life heb ik helemaal uitgekeken. Super leuke serie!
  vAN fiNDING cARTER HAD IK NOG NOOIT GEHOORD MAAR DIE GAAT ZEKER Op MIJN TO_WATCH LIJST 🙂

  Beantwoorden
 2. Arjanne 2.11.2015

  Ahh leuke series!! zelf ben ik op het moment echt addicted to New girl. Het is gewoon ongelofelijk grappig 🙂

  Beantwoorden
  • Margriet 2.11.2015

   New Girl is echt supergrappig ja! 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *