Mijn summer bucketlist van 2015


Bron

Eindelijk is het zover! Vanaf vandaag heb ik officieel zomervakantie. En zoals ieder ander jaar, besloot ik weer een summer bucketlist te maken.

summer bucketlist 2015

Dit is mijn bucketlist van 2015 dus. Hij is een stuk korter dan de bucketlists van de afgelopen 2 jaren. En daar heb ik een goede reden voor: dit is namelijk mijn eerste realistische bucketlist voor de zomer. Op de vorige bucketlists die ik heb gemaakt stonden namelijk aardig wat dingen waarvan ik eigenlijk al wist dat ik ze nooit zou (kunnen) gaan doen. En als je precies wil weten wat ik bedoel, zoek dan maar eens op google afbeeldingen naar ‘summer bucketlist’ en je zult (hopelijk) precies begrijpen wat ik bedoel met dat ‘onrealistische gedeelte.’

Ik zal trouwens het kort wat zeggen over een paar punten van mijn bucketlist.

 • Ik ga in de vakantie naar de Efteling en daar heb ik echt superveel zin in, aangezien ik dol ben op de Efteling. Het is net zoals Disney, het heeft iets magisch.
 • Ik ben dus bezig met schrijven van een verhaal in het Engels op Wattpad. Het boek heet ‘Another me’ en je kunt ‘m hier lezen.
 • Vorig jaar heb ik een ‘wreck this journal’ gekocht, alleen ik heb er nog niet veel mee gedaan. En dat wil ik deze zomervakantie wel gaan doen.
 • Ik kijk er al erg lang naar uit om naar Paper towns in de biscoop te gaan. Dit is de verfilming van het gelijknamige boek van John Green. Toen ik de trailer zag wist ik gewoon, dat ik deze film in de bioscoop moest zien. Ik ga er waarschijnlijk met een paar vriendinnen heen.
 • Lezen, lezen, lezen. Nog nooit heb ik het zo weinig gedaan en ik begin er ook telkens niet aan. En nu het eindelijk zomervakantie is, heb ik ook geen excuses meer. Ik heb trouwens gisteren net het boek ‘Life. Love. Beauty. van Keegan Allen besteld. (Hij speelt Toby in Pretty Little Liars en fotografie is zijn grote passie.) Dus zodra dat boek binnen is, is dat het eerste wat ik ga lezen.
 • Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd om Spaans te gaan leren en nu ga ik het ook doen. Ik gebruik de app Mondly en het kost maar 10 euro. Perfect toch!?

Er zoals je ziet ga ik nog veel meer doen. Dit gaat nog een hele leuke zomervakantie worden. liefs, margriet

3 Comments

 1. manon pinkster 7.07.2015

  Leuke lijst! Geniet van de zomervakantie!! 😀

  Beantwoorden
 2. Marleen 7.07.2015

  Leuke bucketlist! Ik wil ook heel graag naar Paper Towns en ik wil ook heel graag het boek van Keegan lezen 🙂

  Beantwoorden
 3. Simone 11.07.2015

  Super leuk zo je nieuw blog! Leuke naam en handig dat je je eigen adres hebt. Echt leuk. X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *