Mijn inspiratiebronnen

To be Inspired

Hoi lieve liezers! Als eerst wil ik iedereen nog een fijne valentijnsdag wensen. (ook al is de dag al bijna om.) In ieder geval vandaag even een korte post over mijn inspiratiebronnen. En daar heb ik er aardig wat van!

2jk

Ik begin met even iets heel anders: tijdschriften, want daar ben ik volgens mij een beetje verslaafd aan geworden de laatste tijd. Ik koop er sowieso wel een paar per maand. bijvoorbeeld de Cosmogirl, Girlz, Meiden Magazine of de Hitkrant. Ik vind het leuk om het te lezen, omdat je in een tijdschrift over zoveel verschillende dingen tegelijk kan lezen. Dat inspireert me best wel.

lookbook_button2

Sinds kort gebruik de cosmogirl lookbook app, dat is zoals je ziet een app waar je je outfits en fashion foto’s kunt plaatsen. Er zijn niet superveel mensen op aangemeld dus je kunt geen mensen volgen. Je ziet de foto’s van iedereen. Superleuke app vol inspiratie!

untitled

Waarschijnlijk kende je ‘we heart it’ al en anders dit is het logo van ‘we heart it’. Het is denk ik wel de grootste inspiratiesite die ik ken. Met je eigen account deel je met duizenden andere mensen leuke plaatjes. Meestal zoek ik voor mijn blog ook plaatjes op via we heart it. Ik vind het echt een hele leuke site.

untitled2

Oké, ik volg heel veel verschillende blogs (een beetje te veel om op te noemen, serieus!), maar de leukste blog vind ik toch wel http://www.veracamilla.nl Ik vind het heel leuk om naar haar filmpjes te kijken en haar posts te lezen.

pinterest-logo-300x200

Op pinterest kijk ik nou niet zo vaak, maar af en toe toch nog wel. Pinterest is één groot prikbord waar je je eigen prikborden en pins kunt aanmaken.

9391e6dc8991d0d85792a495fbb2b031

En dan ten slotte nog Girlscene mijn absolute favoriet op gebied van inspiratie. Je vind er echt alles fashion, beauty, lifestyle, recepten, diy’s, blogs van mensen die er een account hebben, een forum en nog veel meer. Als ik je één advies zou moeten geven is het om op deze site een kijkje te nemen.

Wat zijn jouw inspiratiebronnen?

Liefs, Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *