Mijn favoriete tumblraccounts

Sinds kort heb ik tumblr ontdekt. Ik vond altijd dat de mooiste plaatjes op tumblr stonden, dus op een dag dacht ik: Laat ik ook maar eens een tumblr account gaan aanmaken, zodat ik allemaal inspirerende mensen kan volgen. En dat deed ik dus. Toen begon ik ook zelf foto’s en quotes te posten en dan zonder dat je het door hebt oefen je eigenlijk op die manier een beetje met foto’s maken, want iedereen wil toch uiteindelijk die perfecte foto’s kunnen posten met een tumblr achtige stijl. Ik heb vandaag een paar van mijn favoriete tumbrlaccounts voor jullie bij elkaar gezocht voor je dagelijkse dosis tumblr inspiratie.

      

bucketlistforgirls.tumblr.com Eigenlijk zegt de naam zelf het al; allemaal dingen die op meisjes’ bucketlist zou kunnen staan. Ik heb dit account zelf gebruikt om mijn eigen bucketlist samen te stellen. Alleen wel jammer dat ze af en toe sommige dingen post die ze al eerder heeft gepost, maar verder is dit account het beste buckelist account dat ik ken.

  

xxluun.tumblr.com De beheerder van dit super inspirerende tumblr account is Luna. Ze is Nederlands en heeft ook een superleuke blog en via haar blog kwam ik achter haar tumblraccount. Ze post vooral veel fashion, beauty & healty/natuur foto’s. En alle foto’s heeft ze zelf gemaakt, echt wow Rood hart

  

arianagran.tumblr.com De laatste tijd ben ik echt langzamerhand verandered in een arianator. Ik ben echt dol op haar liedjes, haar stijl en ze is gewoon perfect! Op dit account worden altijd leuke plaatjes en gifs van haar geplaatst. Jeej!

  

plldailly.tumblr.com/ Ik heb sinds kort echt een ‘pretty little liars’ verslaving. Maar het is gewoon de beste serie ooit met het grootste raadsel wie ‘A’ is. Dit account post dus allemaal ‘pretty little liars’ gifs. Kijken jullie deze serie al?

Good Vibes here    Good Vibes here

handwrittenquote.tumblr.com  Ik houd echt van het verzamelen van quotes verzamelen en helemaal als ze dan iets unieks hebben, zoals dit account dat quotes post die een soort van handgeschreven lettertype hebben. Dat geeft het wel iets speciaals. Ik kan trouwens echt uren door quotes heen scrollen.

    

tinidaily.tumblr.com Ik was vorig jaar fan van de disney channel tv-serie ‘violetta’. Dat kijk ik nu nog wel maar ik ben daar niet meer fan van. Nu ben ik fan geworden van ‘Martina Stoessel’, de hoofdpersonage van de serie. Ze kan heel goed acteren en ze heeft nog een hele leuke stijl ook. Dit account post dus gifs van martina stoessel/de serie violetta.

En dat was het alweer. Aan al deze accounts heb ik wel genoeg inspiratie, maar ja toch volg ik nog 43 andere accounts. Dus ja, hoezo inspiratieloos? Tumblr is echt top, geloof me.

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *