Mijn favoriete romantische films

Ik ben dol op films kijken. Ik kijk ze altijd op Popcorn Time en dat programma is echt super handig. Als films hier nog maar een maandje te zien zijn in de bios, dan kan ik hem al kijken op Popcorn Time. Bij films gaat mijn voorkeur vooral uit naar romantische films. Ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet.

The best of me heb ik een paar weken geleden voor het eerst gezien. Het is een hele nieuwe film en hij is erg mooi en zielig. Het gaat over Dawson en Amanda, die verkering hadden op de middelbare school en later elk hun eigen leven laten leiden. Na 21 jaar komen ze elkaar weer tegen en verklaart Dawson Amanda weer de liefde. Amanda wil het niet aangezien ze inmiddels al een gezin heeft. Dawson komt in de problemen met zijn broers en vader en uiteindelijk… (Je moet de film maar kijken als je wilt weten hoe het afloopt)

Safe Haven is al vanaf het begin af aan mijn favoriete film. Het is af en toe ook een beetje mysterieus en dat vind ik de film nog leuker maken. Het gaat over Erin, die op een dag besluit te vluchten van haar man, die haar mishandelt. Ze vertrekt dus en ze noemt zich vanaf dan Katie. Daar ontmoet ze Alex, een man met twee kinderen, van wie zijn vrouw een paar jaar geleden is overleden. Ze word verliefd en denkt eindelijk veilig te zijn, maar haar man werkt bij de politie. Hij vervalst daar wat dingen, waardoor Katie gezocht word en het lijkt alsof wat ergs heeft gedaan.

What if is een hele mooie film, waar ik eigenlijk niet veel extra’s over te zeggen heb. Het gaat over  Wallace en Chantry die elkaar ontmoeten op een feestje. Ze worden beste vrienden. Dat verandert langzaam in liefde. Maar ze kunnen geen koppel zijn, aangezien Chantry een vriend heeft. Het is allemaal erg ingewikkeld.

If i stay is een film waar je niet te veel van moet verwachten, maar toch ook weer slecht over moet denken. Het is een hele mooie film, maar door de trailer verwacht je alleen te veel. Toch vind ik het een prachtfilm. Het gaat over Mia. Ze bespeelt de cello. Ze krijgt verkering met Adam. Hij speelt in een rockbandje. En hij is erg populair dus. Nogal een verschil dus. Op een dag krijgt Mia met de auto een ongeluk. Haar vader, moeder en broertje overlijden en zij komt in coma te liggen en ze moet kiezen of wil blijven leven of dat ze dezelfde toekomst wil als haar vader, moeder en broertje.

Endless love is een film waar ik ook erg enthousiast over ben. Het verhaal is gewoon erg mooi en het is perfect gespeeld. Het gaat over Jade, een rijk meisje, en David, een jong die een heel simpel leven leid. Jade’s vader vind David maar niks en verbied Jade dan ook om David nog te zien. Uit wanhoop om Jade weer te mogen zien beraamt David een plan dat ernstige consequenties heeft.

The fault in our stars kan niet ontbreken op mijn lijstje. Ik denk wel dat de film eerder populair is geworden doordat het boek heel erg hipster was, dan doordat het echt één van de beste films van 2014 was. De meeste van jullie kennen waarschijnlijk het verhaal al, maar het gaat dus Hazel en Gus, die elkaar ontmoeten bij een kankersupportgroep. Ze krijgen een relatie. En gebeuren nog wel heel veel meer dingen, maar ik heb even geen zin om zoveel uit te leggen 😉 Kijk maar gewoon naar de trailer.

Ik weet dat het allemaal hele recente films zijn, maar het is ook nog maar sinds kort dat ik echt wat meer films begin te kijken.

liefs, margriet

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *