Metallic flash tattoos + inspiration

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Iets wat je deze zomer erg veel ziet zijn metallic flash tattoos. Dit zijn plaktattoos, die een goude, zwarte of zilvere kleur hebben. Ik vind ze prachtig en het leek me wel leuk om er wat van te laten zien en er wat over te schrijven. Verder heb ik er ook nog wat foto’s ter inspiratie bij gedaan.

Ik heb eigenlijk altijd al wel van tattoos gehouden. Alleen eenmaal toen ik eenmaal naar de middelbare school ging, durfde ik ze niet echt meer op te doen, omdat ik bang was dat anderen het kinderachtig zouden vinden. Daar ben ik inmiddels overheen.

Afgelopen voorjaar had ik de ‘metallic flash tattoos’ trend al een beetje zien aankomen. Ik zag de velletjes met de goude, zilvere en zwarte tattoos in steeds meer winkels liggen. Mijn eerste velletje kocht ik dit jaar bij de Tally Weijl. En diezelfde dag kocht ik ook nog drie velletjes van de Action.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb twee tattoos van de Action opgedaan, zodat je een beetje een idee kunt krijgen van hoe het eruit ziet. Ze kunnen best lang mooi blijven zitten, maar zodra je eenmaal gedoucht hebt gaat het hard. Na een keer douchen was er bij mij al aardig wat weggegaan. Dus dat is wel jammer. En ik denk dat dat ook wel een beetje met de kwaliteit van de Action te maken heeft.

Hieronder nog wat inspiratie:


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Wat vinden jullie van de metallic flash tattoos?

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *