Leuke films om te zien in 2015

Ik ben dol op het kijken van films en series. Ik houd de filmagenda dan ook regelmatig in de gaten. Ik heb voor jullie de leukste films uitgezocht die je kunt verwachten in 2015. Het zijn er aardig wat, dus er zit voor iedereen wel wat tussen.

Fifty shades of grey was al een heel bekend boek en nu is het boek verfilmd. Sommige stukjes zijn een beetje vaag, maar verder lijkt het met wel een hele mooie film. Het verhaal is een beetje ingewikkeld, dus je  moet de trailer maar kijken als je wilt weten waar het over gaat. Vanaf 12 februari in de bioscoop.

The duff komt niet in Nederland in de bioscoop, maar ik weet dat ik een paar maanden nadat de film is uitgekomen, de film via Popcorntime kan kijken. Ik kon de omschrijving van de film maar moeilijk vertalen, dus hier heb ik dan alleen maar de Engelse omschrijving. Vanaf 20 februari in Amerika in de bioscoop.

A high school senior instigates a social pecking order revolution after finding out that she has been labeled the DUFF (Designated Ugly Fat Friend) to her prettier more popular friends.’

Toen ik vorig jaar Divergent zag en ik hoorde dat er nog een vervolg kwam, was ik echt superblij. Nu komt er in 2015 het vervolg: Insurgent. Vanaf 18 maart in de bioscoop.

Tris en Four zijn voortvluchtigen en worden achternagezeten door Jeanine, de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familie van Tris zijn leven voor heeft gegeven en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om ze tegen te houden. Achtervolgd door hun keuzes in het verleden, zijn zij wanhopig om hun geliefden te beschermen en worden Tris en Four met de ene na de andere onmogelijke uitdaging geconfronteerd. Langzaam maar zeker ontrafelen zij de waarheid over hun verleden en uiteindelijk over de toekomst van hun wereld.

Ik ben heel erg benieuwd naar Cinderella. Ik vind het altijd leuk om sprookjes te zien in vorm van een gespeelde film. Vorig jaar had je Maleficent en ook die vond ik erg mooi. Cinderella is dus het verhaal van Assepoester en het lijkt me een hele leuke film! Ook deze film is vanaf 18 maart in de bioscoop te zien.

Cinderella (Lily James) is een weeskind dat zich door haar stiefmoeder (Cate Blanchett) en stiefzussen (Sophie McShera en Holliday Grainger) onrechtvaardig behandeld voelt. Dan ontmoet ze op een dag een charmante vreemdeling in het bos. Wanneer de koning een open uitnodiging voor een feest stuurt naar alle maagden van het land, hoopt ze dat de vreemdeling ook van de partij is. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar te gaan…

Pitch Perfect was een groot succes in 2012 en nu komt er dan eindelijk een deel 2 aan. Dit keer gaat de meidengroep meedoen aan een grote internationale zangwedstrijd. De film is te zien in de bioscoop vanaf 14 mei.

Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect – met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie “Cups (When I’m Gone)” gezongen door Anna Kendrick – terugkeren.

Tomorrowland lijkt me misschien wel een leuke film ook al is het nog een beetje mysterieus. waar het nou precies over gaat. Ik zag de trailer en ik dacht: dit lijkt me wel wat.

Bound by a shared destiny, a teen bursting with scientific curiosity and a former boy-genius inventor embark on a mission to unearth the secrets of a place somewhere in time and space that exists in their collective memory.

 

Als ik ergens blij van word dan zijn het wel Minions. En nu komt er gewoon een film van. Het lijkt me echt superleuk. Als je ergens om kan lachen dan is het deze film wel. Die humor is ook gewoon geweldig. De film is te zien in de bioscoop vanaf 1juli.

Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.
De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Ik heb ooit een keer op tv een ‘night in the museum’ film gezien en het was best wel leuk. ’s Nachts kwam dan het hele museum tot leven. En daar kwam de museumbewaker dan midden in terecht, een levend museum. En dat veroorzaakt nog wel eens aparte situaties. De film is te zien vanaf 5 februari.

Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry (Ben Stiller) in Secret of the Tomb aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal nieuwe figuren.

Ik volg de Hunger games niet echt, maar ik weet wel dat eind dit jaar het laaste deel van de Hunger games uitkomt: The hunger games mockinjay part 2. Misschien dat ik binnenkort maar eens Catching fire moet gaan kijken aangezien ik een hele tijd terug al het eerste deel heb gezien. De film is in de bioscoop te zien vanaf 18 november.

The longest ride is een lekkere romantische film. Daar ben ik dol op. Deze film is te zien in de bioscoop vanaf 9 april.

The Longest Ride vertelt over de liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke (Scott Eastwood), die zijn comeback wil maken, en de studente Sophia (Britt Robertson), die op het punt staat haar droombaan te krijgen in de kunstwereld van New York. Maar hun verschillende wegen en botsende idealen stellen hun relatie zwaar op de proef.
Totdat Sophia en Luke in contact komen met Ira (Alan Alda) en hun leven totaal verandert. Ira’s herinneringen aan zijn geliefde vrouw en hun tientallen jaren durende romance, inspireert het jonge stel.

 

En dan hebben we ten slotte nog Paper Towns. Hiervan is nog veel onduidelijk. Het is weer een boek van de bekende schrijver John Green dat verfilmd is. Ik ben erg benieuwd, aangezien ‘the fault in our stars’ een aardig groot succes was. Wat ook wel leuk is dat Cara Develigne een hoofdrol speelt. Het lijkt me wel grappig om te zien hoe zij is als actrice. De film is te zien in de bioscoop vanaf 18 juni.

A young man and his four friends embark upon the road trip of their lives to find the missing girl next door.

En dat waren alle films die me wel leuk lijken om te zien in 2015. Het zijn er aardig wat. Ik ben er zeker van dat ook 2015 een leuk filmjaar gaat worden, maar zo leuk als 2014 met o.a. the fault in our stars, divergent en If I stay denk ik niet.

liefs-margriet.jpg

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *