Leuke app: Wish

SAM_0474

Daar ben ik weer. Ik had het even druk met school, dus na 10 dagen niet geblogd te hebben :0, ga ik weer verder, want ik stoppen is iets wat ik waarschijnlijk nooit zal doen. Ik heb weer een leuke app voor jullie. Het is de app wish en het heeft met shoppen te maken. Al een beetje benieuwd?

Wish is een app wat eigenlijk een groot shopparadijs moet voorstellen. Je hebt allerlei verschillende categorieën met de leukste, schattigste, meest fashionable en coolste stuff. Het is heel veel Amerikaans en daardoor echt super goedkoop. Je hoeft eigenlijk niet perse iets te kopen, want de app is ook heel inspirerend. Ik ga jullie even alle opties van deze app langs.

SAM_0475

De eerste pagina waar je op terechtkomt is de ‘recommended’ pagina. Dit is dus de pagina waar ze dingen aanbevelen die jij misschien leuk vind. Op basis van jouw zoekresultaten.

SAM_0488

Ik ga met jullie dus even dit lijstje doorlopen. Er zijn trouwens twee balkjes die je niet kunt zien en dat zijn: je profiel en de ‘browse’ pagina.

SAM_0476

Dit is dus je profiel. Links bovenin zie je dat je je profielfoto kunt veranderen. daarnaast zie je het aantal items dat op je wishlists staat, hoeveel mensen je volgt en hoeveel mensen jouw volgen. Daaronder kun je dus allerlei verschillende wishlist maken. En linksonderin zie je trouwens wat er in je winkelwagen zit. En kom er trouwens net achter dat de ‘browse’ pagina hetzelfde is als de ‘recommended’ pagina. Dus ja, die slaan we dus over.

SAM_0477

We komen bij de zoekfunctie aan. Zoals je ziet zocht ik naar een hoesje voor mijn mobiel 😉

SAM_0478

De ‘categories’ pagina. Hier kun je alle categorieën vinden. Denk maar aan fashion, food, beauty, kawaii, cute, jewelry etc.

SAM_0480

Op de ‘notifications’ pagina vind je al je notificaties, zoals bijvoorbeeld als iemand je is gaan volgen of als je ergens korting op kunt krijgen.

SAM_0481

Op de ‘activity’ pagina kun je zien wat je volgers allemaal doen op wish.

SAM_0482

Op de ‘wallet’ pagina kun je jouw items zien die je hebt ‘gesaved’. Dat kun je doen door op een product te klikken en dan linksonder de afbeelding op ‘save’ te klikken.

SAM_0483

De ‘shopping cart’ pagina is deze. Je ziet de dollar prijs en de europrijs. Dit spijkerbloesje valt nog wel mee, maar over deze app kun je sowieso wel één ding zeggen: lang leve de budget Glimlach Je kan afrekenen of verder gaan shoppen.

SAM_0484

Op de ‘invite friends’ pagina kun je vrienden uitnodigen via facebook en google+, zodat je met elkaar je wishlists kunt delen. Yeah!

SAM_0485

Op de ‘order history’ pagina vind je de geschiedenis van al je bestellingen. Ik heb al zoveel op mijn wishlists staan, maar ik moet nog even pay pal aanmaken. Anders kan het niet namelijk. Je moet namelijk met paypal of een creditcard betalen. Dat je het maar even weet.

SAM_0486

De ‘help’ pagina kan je helpen. Dus ja ik kijk er nooit op, omdat ik geen hulp nodig heb, maar jullie misschien wel. Dus dat weet je dan ook weer. En trouwens sorry dat je op sommige foto’s vaag mijn hoofd met mijn camera ziet. Tja, soms heb je dat gewoon.

SAM_0487

En dan nog de ‘settings’ pagina met alle instellingen. Ook echt iets om zelf een beetje uit te zoeken.

En ja dat was alweer een leuke app voor jullie. Ik vind het wel leuk om over mijn favoriete apps te praten. Ik ben trouwens echt in love met wish. Ze hebben gewoon zulke schattige spulletjes Emoticon met brede lach Kenden jullie wish al?

 

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *