De leukste zomerfilms

 

450393734_1b97837610_z-thumb-600x400-52876

De laatste tijd begin ik steeds meer films en series te kijken. Vooral films kijken deed ik voorheen niet veel. Ik weet niet wat ik heb, maar ik heb de afgelopen tijd al met 2 films gehad dat ik dan steeds naar de trailers van die films keek en dat het gewoon een obsessie is om dan naar die films te gaan. Ik heb altijd alleen wel dat ik niet echt met iemand naar de bioscoop kan, omdat ik nooit echt iemand heb gehad die dezelfde films als ik leuk vind. Bedroefde emoticon Maar ja jullie hebben vast wel de bioscoop op jullie to do list voor deze zomer staan. Ik heb in ieder geval de leukste films van deze zomer voor jullie op een rijtje gezet. Het zijn er aardig wat. Dus laten we snel beginnen.

Als eerst the fault in our stars. The fault in our stars is eigenlijk een heel bekend boek dat geschreven is door John Green en dit boek is dus verfilmd. Het boek is wereldwijd superbekend. Het gaat over Hazel, een kankerpatiënt. Een nieuw medicijn rekt haar leven voor onbepaalde tijd. Ze begint een studie en ze ontmoet Gus. Hij heeft kanker overleeft ten koste van een been.Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn. Hazel laat hem kennismaken met haar lievelingsboek:  An Imperial Affliction van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Ze gaan naar hem op zoek in Amsterdam met de vraag: Hoe ging het verder met de personages? Ik wil echt supergraag naar de film en ik denk dat ik dan echt moet huilen, zo’n mooi verhaal is het. Ik ben trouwens van plan om morgen te beginnen met het boek te lezen. Deze films is al in de bioscoop te zien sinds 10 juli.

Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor (Hannah Arterton) naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk weer haar vrienden van toen, waaronder Elena (Leona Lewis) die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf (Giulio Berruti) nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie (Annabel Scholey) stelt Raf aan haar voor als… haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug… Walking on Sunshine is de ultieme feelgood zomerfilm van deze zomer, vol met 80’s pop klassiekers zoals ‘Holiday’ van Madonna, ‘Eternal Flame’ van The Bangles, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ van Cyndi Lauper en ‘Wake Me Up Before You Go Go’ van Wham. Het lijkt me echt een hele leuke film vooral omdat het een keer iets totaal anders is met al die liedje uit de 80’s. Lekker vrolijk ook! Deze film is al in de bioscoop te zien sinds 19 juni.

In deze nieuwe hilarische komedie wordt de rust van een jong stel met een pasgeboren baby, Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne), verstoord wanneer er een dispuut bestaande uit 50 wilde studenten naast hen komt wonen. Onder leiding van Teddy (Zac Efron) worden er heftige feesten gegeven met veel drank, drugs, seks en lawaai waardoor er al snel een burenruzie ontstaat die steeds verder uit de hand loopt. Deze film is al in de bioscoop sinds 8 mei 2014.

Het leven is letterlijk een jungle voor Blu, Jewel en hun drie kids in Rio 2.Als ze voor een familieruïne de magische stad verlaten en het regenwoud ingaan, krijgt Blu het in de voor hem onbekende omgeving aan de stok met twee pittige tegenstanders: zijn schoonvader en een op wraak beluste Nigel. Alle favoriete RIO personages zijn er weer bij en ze worden deze keer vergezeld door Oscar-genomineerde Andy Garcia, Grammy-winnaar Bruno Mars, Tony-winnaar Kristin Chenoweth en Oscar-, Emmy- en Tony-winnaar Rita Moreno. Met nieuwe Braziliaanse artiesten en muziek van Janelle Monae en Wonderland. Ik ben trouwens zelf naar de film geweest en ik vind dit soort films altijd wel leuk vanwege de humor. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar iets als een romantische film 😉 Deze film is trouwens al in de bioscoop te zien sinds 20 maart.

Carly (Cameron Diaz) komt erachter dat haar nieuwe vriendje Mark (Nikolaj Coster-Waldau uit Game of Thrones) haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun bijzondere band wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere vrouw heeft: Amber (Kate Upton). Op wraak belust smeden de drie vrouwen een uitzinnig plan om Mark terug te pakken. Deze film is trouwens echt gewoon geniaal bedacht. Deze film is al in de bioscoop te zien sinds 1 april.

Begin Again is een feelgood komedie van scenarist en regisseur John Carney (Once). De film vertelt het verhaal van Dan (Mark Ruffalo) die ten einde raad is na zijn ontslag van zijn functie als top muziek producent. Wanneer hij Gretta (Keira Knightley) hoort zingen op een East Village podium, raakt hij geïnspireerd. De getalenteerde Britse singer-songwriter maakt eveneens een moeilijke periode door. Samen sluiten ze de handen ineen om muziek te maken en wagen zich aan een nieuw begin. Deze film is vandaag, 17 juli in premiere gaan.

Na een desastreuse blind date spreken de alleenstaande ouders Lauren (Barrymore) en Jim (Sandler) af dat ze elkaar nooit meer gaan zien. Maar als ze bij toeval dezelfde droomvakantie boeken, zitten zij en hun kinderen een week lang met elkaar opgescheept in een luxe Afrikaans safariresort. Deze film is echt mijn favoriet. Het lijkt me echt een leuke film. Het heeft beetje het idee van een romantische komedie vind ik. Deze film is in de bioscoop te zien vanaf 24 juli.

In deze nieuwe Step Up film komen personages uit de vorige delen samen om in Las Vegas te dansen. Ze doen mee aan een battle die bepalend kan zijn voor hun dromen en carrières. In Step Up 5 All In zien we een strijd als nooit tevoren. Streetdancer Sean Asa (Ryan Guzman) verlaat Miami om in Hollywood roem en rijkdom te vinden. Daar eenmaal aangekomen wordt hij geconfronteerd met de minimale kans van slagen in de professionele danswereld. Wanneer echter zijn danscrew, die hij heeft opgericht met de mooie maar koppige Andy West (Briana Evigan), de finales haalt van een baanbrekende reality danswedstrijd in Las Vegas, krijgt hij alsnog de kans zijn dromen waar te maken. Hiervoor moet hij wel zijn verleden achter zich kunnen laten en doen waar hij het meest van houdt namelijk dansen. Deze film is al in de bioscoop te zien sinds 10 juli.

Ik hoop dat jullie de filmtips een beetje leuk vonden. Het waren er in totaal acht, dus er zal vast wel een film bij zitten die jij leuk vind.

liefs-margriet.jpg

2 Comments

  1. reneesbloglife 3.08.2014

    Walking on Sunshine en Blended lijken me echt leuke films! The fault in our stars en step up 5 heb ik laatst gezien, mooie films!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *