De leukste nieuwe films en series om te zien in 2016

IMG_0076

Ik ben er dan misschien wel een beetje laat mee, aangezien het inmiddels alweer februari is (wat gaat de tijd hard zeg!), maar ik wilde toch nog even wat films en series om naar uit te kijken in 2016 op een rijtje zetten. En om het alvast even extra leuk te maken, er komt dit jaar een vervolg op finding nemo uit! 😀

The choice

Ik vind romantische altijd erg leuk om te kijken. Alleen daarvan komen er dit jaar jammer genoeg niet zoveel van uit. Gelukkig heb ik nog wel één romantische film kunnen vinden die me leuk lijkt. Is sinds 4 februari in de bioscoop te zien.

Travis Parker heeft alles wat een man zich maar kan wensen: een goede baan, trouwe vrienden en een droomhuis in een kleine stad in North Carolina. Hij is ervan overtuigd dat een serieuze relatie met een vrouw het goede leven enkel in de weg zou staan. Tot Gabby Holland haar intrek neemt in het huis naast het zijne. Ondanks Travis’ pogingen om vriendelijk te zijn, lijkt ze zich voortdurend aan hem te ergeren.

The divergent series: Allegiant

Deze film is het derde en één-na-laatste deel van de ‘divergent serie’ films. Zelf heb ik heb ik al wel het eerste deel ‘Divergent’ gezien, maar het tweede deel ‘Insurgent’ moet ik nog steeds kijken. En daarna ben ik zeker van plan om deze film ook te gaan kijken. Vanaf 9 maart in de bioscoop te zien

Beatrice en Four besluiten om naar de wereld buiten het hek te reizen. Daar worden ze al snel opgenomen door mysterieuze agenten in dienst van het ‘The Bureau of Genetic Welfare’. Ze ontdekken vervolgens de voor hun nog onbekende waarheid over de wereld waarin ze leven.

Neighbors 2: sorority rising

Deze film is een vervolg op ‘bad neighbors’. Dat is trouwens ook een film die ik nog steeds moet zien, maar laat ik het nou maar niet gaan hebben over films die op mijn bucketlist staan, want dat is helemaal niet waar deze blogpost over gaat. Het is in ieder geval een komedie en Selena Gomez en Chloe Grace Moretz spelen erin. Het lijkt me gewoon een hele leuke film. Vanaf 5 mei in de bioscoop te zien.

Deze keer krijgt het jonge stel Mac en Kelly Radner te maken met de plotse opkomst van een meisjesstudentenclub in hun buurt. Het gedrag van de meisjes gunt hen een blik op de toekomst van hun dochter, en dat maakt hen doodsbang. En dan is er nog de terugkeer van student Teddy Sanders.

Finding Dory

Als er één film is waar ik ontzettend naar uitkijk, is het Finding Dory wel. Dit is zeg maar een gevolg op de film Finding Nemo, één van mijn favoriete Disney films. Ik wist al een paar jaar dat deze film uit zou komen en ik ben dan ook echt super excited. Het wordt natuurlijk vast niet zo goed als Finding Dory, maar ik verwacht toch wel dat het een hele leuke film is. Vanaf 29 juni in de bioscoop te zien.

De hyperactieve Dory komt er achter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De vergeetachtige blauwe vis werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten, maar ze reist terug naar het instituut om haar ouders te vinden.

Recovery road

En dan heb ik ook nog 2 series uitgezocht. De eerste heet recovery road en het is een serie van Freeform (het voormalige ‘ABC Family’). En ik kijken altijd naar nieuwe series van hun uit, want de series die ze hebben vind ik bijna allemaal superleuk. Is sinds 25 januari te zien.

Recovery Road is gebaseerde op de populaire gelijknamige jong volwassenen novelle van Blake Nelson. Recovery Road focust zich op Maddie, een tiener die verslaafd is. Maddie heeft een reputatie als feestbeest die denkt dat ze geen probleem heeft, totdat ze op een dag geconfronteerd wordt door haar mentor en wordt gedwongen om een keus te maken tussen uitsluiting of rehabilitatie. Maddie besluit de moeilijke keuze te maken om te leven in een sober huis met andere herstellende verslaafden terwijl ze ook nog te maken heeft met de dagelijkse druk van haar jonge leven.

The family

En de andere serie is ‘the family’. Dit is een serie van ABC. Het lijkt me echt een leuke serie, omdat het best mysterieus is en daar houd ik wel van. Is te zien vanaf 3 maart.

Deze thriller volgt de terugkeer van de dood gewaande zoon van een politicus, die na tien jaar opeens opduikt. Wanneer de mysterieuze jonge man weer verwelkomt wordt in zijn familie, beginnen er vermoedens omhoog te komen. Is deze man wel echt wie hij zegt dat hij is?

De films die dit jaar uitkomen vallen me eerlijk gezegd nog best wel tegen vergeleken met de afgelopen jaren. Gelukkig is 2016 nog maar net begonnen en wat er nog niet is, kan nog komen.

Nu we het trouwens toch hebben over series. Ik ben ongeveer 1,5 week geleden begonnen met het kijken naar Gossip Girl en wat een geweldige serie is dat zeg! Ik ben nu bij het begin van seizoen 2 en ik ben er echt dol op.

Liefs,

1 Comment

  1. Sarah 8.02.2016

    Ik ben super benieuwd naar Finding DOry! Lijkt me zo’n leuke film 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *