Birthday haul

SAM_1554_thumb.jpg

Het is al weer eventjes geleden, maar donderdag 18 september was ik jarig. Ook heb ik vrijdag 26 september een feestje voor mijn vriendinnen gehouden. En dit betekent ook dat ik lekker veel cadeautjes heb gekregen. En dan leek het mij leuk om met jullie te delen wat ik allemaal heb gekregen, omdat ik er gewoon van houd om dingen met jullie te delen en misschien krijgen jullie hierdoor wel meer inspiratie voor het kopen van verjaardagscadeautjes voor voor familie of vriendinnen.

SAM_1615

Ik ben begin met de de cadeautjes die ik van familie heb gekregen. Als eerst deze twee nagellaksetjes van de Primark. Deze setjes heb ik allebei van iemand anders gekregen. De linkse bestaat uit nagellakjes in het blauw, donkergroen, lichtgroen en een transparante met paarse/blauwe glitters. De rechtse bestaat uit nagellakjes met een witte-, een goude met glitters-, een zalmachtig gekleurde- en een transparante met gouden glitters kleur.

SAM_1623

Het pennensetje met vijf super schattige pennen heb ik gekregen van mijn zusje Iris. Ze heeft het nog een beetje opgefleurd met wat hartjestape. En deze glitternagellak heb ik dan van iemand anders gekregen, maar dat nagellakje is ook gewoon perfectie!

SAM_1619

Van mijn tante kreeg ik deze twee nagellakjes van Collistar, die bij de Douglas vandaan komen. De meeste linkse kleur is nummer 634 ‘verde camaleonte’ en rechtse kleur is nummer 628 ‘sorbetto menta’. Ze hebben allebei een mooi glitter effect.

SAM_1620

Helemaal links zie je een proefje dat als een soort van scrub voor je gezicht dient. Dit proefje is van Bergman beauty clinics. Dan kreeg ik nog een proefje, wat een vitaliserende voet & been gel moet voorstellen. Vraag met alleen niet wat ‘vitaliserende’ betekent. Ik heb echt geen idee namelijk. En dan kreeg ik nog kauwgom. En aangezien ik geen kauwgom lust zou je denken dat ik het zou weggooien, maar nee ik gooi niet zo snel dingen weg. Ik verkoop het of bewaar het voor bijvoorbeeld een winactie.

SAM_1621

En natuurlijk krijg je ook altijd waardebonnen. Ik kreeg er drie. Als eerst een boekenbon van 10 euro, dan nog een primark waardebon van 10 euro en tenslotte een bioscoopbon die ook 10 euro waard is.

SAM_1622

Deze push pops kit en dit push pops receptenboekje kreeg ik van mijn ouders. Dit is iets nieuws van de Hema. Het eindresultaat moet een soort van meerdere laagjes cake op een stokje voorstellen. Houd mijn blog goed in de gaten voor een review.

SAM_1624

Natuurlijk zijn sommige cadeautjes verpakt in leuke cadeautasjes en deze drie kreeg ik. Ik weet dat die achterste van de Hema is. Ik vind het erg leuk om cadeautasjes als decoratie op mijn kamer te gebruiken.

SAM_1554

En dan komen we alweer aan bij de cadeautjes die ik van mijn vriendinnen heb gekregen. Om te beginnen met de body moisturiser van Jergen Naturals. Ik weet eigenlijk niet eens wat een ‘moisturiser’ inhoud, maar dat merk ik vanzelf wel. Verder zie je een 2 delig setje van Vogue women, die bestaat uit iets voor onder de douche en een parfum deo.

SAM_1555

Ik word altijd blij van dingetjes van de Hema. Deze keer was het de DIY stationery kit waar ik blij van werd. Dit diy setje bestaat uit wat clipjes om papiertjes bij elkaar te houden, drie tapejes, twee stempels, 2 ponsjes/perforators en een stickervel. Afgelopen zomer koch ik ook al zo’n diy stationery kit van de Hema, maar daar zaten hele andere dingen in.

SAM_1557

Ik kreeg vier nagellakjes die ik allemaal erg gaaf vind. Ten eerst een bruin/goud-achtig kleurtje van Essence, dan een setje van een blauw nagellakje met confetti en een roze nagellakje met confetti van Casuelle en tenslotte nog eentje met een koraal-achtige kleur van de hema.

SAM_1561

Dan hebben we weer iets van de hema en dat is deze keer een setje met twee stempels. Eentje met de tekst: belongs to en eentje met de tekst: today is ok. En verder kreeg ik ook nog een setje met 6 markeerstiften in het groen, geel, oranje en roze.

SAM_1562

Het is niet te geloven, maar hier hebben we weer wat van de Hema. Ach ja, vriendinnen weten gewoon waar je van houd. Het is een notitieboekje met ongeveer 50 blaadjes waar ‘to do’ op staat en ongeveer 50 blaadjes waar ‘to blog’ op staat. Helemaal mijn ding dus. Verder zie je nog een milka reep, twee briefjes van vijf en een superleuk armbandje met de kleuren: zwart, blauw, wit en geel. En het dienblad heb ik trouwens ook gekregen. Ik heb besloten om het als decoratie te gebruiken voor op mijn kamer.

SAM_1563

Dan heb ik nog zo’n roze ding gekregen dat je kunt gebruiken voor tijdens het douchen en een fashionista tijdschrift met Ashley Benson op de cover. Rood hartRood hartRood hart

SAM_1566

En dan alweer het laatste wat ik heb gekregen en dat is een roze vaasje met (nep)bloemen erin. Ik vind deze echt superleuk en ook dit gebruik ik als decoratie voor op mijn kamer. Echt helemaal geweldig.

Nou dat was het alweer. Dit is nou precies de reden waarom ik mijn verjaardag altijd helemaal geweldig vind. Inmiddels is het herfstweer echt weer begonnen. En daar ben ik blij mee, want ik houd van de herfst en ook van het weer. Ook al klinkt dat nogal apart.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *