A Beautiful Mess ‘Messy Boxen’

Een tijdje geleden heb ik iets gedaan wat ik een aardig tijdje wilde doen en dat was een Messy Box van de A Beautiful Mess shop te kopen. Of nouja, eigenlijk heb ik er zelfs twee gekocht. De kans is groot dat je geen flauw idee hebt waar ik het nu over heb, dus ik zal maar snel beginnen met een uitleg te geven. En dan zal ik laten zien wat voor leuke dingen er nou in die Messy Boxen zaten.


Als je een beetje (Engelse) blogs volgt op creatief/DIY gebied, dan ken je waarschijnlijk A Beautiful Mess wel. Zo niet, dan zal ik even kort uitleggen wat A Beautiful Mess is. Het is een blog van twee meiden genaamd Elsie en Emma. Ze posten over onderwerpen zoals DIY & crafts, eten, decor, stijl en fotografie. Ze hebben zo ongeveer 700k volgers op Bloglovin, dus dan is het denk ik wel duidelijk hoe groot hun blog is. Ook hebben ze een eigen webshop. In die webshop verkopen ze ook twee soorten maandelijkse boxen: happy mail & messy box. De happy mail bevat vooral kaarten en nog wat andere stationery spullen en de Messy Box bevat meer dingen om voor het scrapbooken  te gebruiken. En ik houd zelf ook een soort van plakboek bij, dus daarom vind ik de Messy Box erg leuk. Maar om daar nou iedere maand rond de 20 euro te betalen, vind ik het niet waard. Niet dat ik het uberhaupt zou kunnen doen, want je hebt er namelijk een creditcard voor nodig en die heb ik niet.
Maar goed, zo nu en dan heeft de A Beautiful Mess shop nog wel eens leuke acties, waarbij de prijs een stuk voordeliger is. Zo hadden ze laatst een sale waarbij ze alle messy boxen van iedere maand van de afgelopen jaren verkochten voor maar 10 dollar per stuk. Ontzettend voordelig dus! Ik koos ervoor om twee Messy Boxen te kopen. Hiervoor had ik trouwens geen creditcard nodig. Ik kon gewoon met Paypal betalen. Alleen voor de maandelijkse subscripties moet je met creditcard betalen.

Nu jullie allemaal wat een Messy Box inhoudt, kan ik eindelijk de inhoud met jullie gaan delen. Bereid je voor op het zien van veel leuke en schattige dingen, want daar zat de doos vol mee.

Messy Box van april 2016

Dit is wat er in de eerste Messy Box zat. Deze heeft een Frans thema, waarbij allemaal typische Franse dingen en de kleuren van de Franse vlag zijn afgebeeld. Ik vind het er allemaal echt superleuk en schattig en gewoon geweldig uitzien! Ik houd hier echt van! Er zijn papieren, veel kleine kaartjes, een stempel en nog wat stickers. En dat voor maar 10 dollar!
Messy Box van maart 2016

En dan is dit dus de andere Messy Box. Deze heeft iets minder inhoud dan de andere Messy Box die ik besteld had, maar hij is alsnog erg leuk. Er zijn allerlei kleuren gebruikt, maar toch is het een niet al te drukke combinatie. Ook zijn een paar items die holografisch zijn en dat is iets waar ik dol op ben, omdat het simpel zilver kan zijn maar tegelijk ook alle kleuren van de regenboog kan laten zien. Deze Messy Box bestaat ook weer uit veel kaartjes, wat papieren en stickers.

Dat waren de Messy Boxen die ik heb besteld. Ik zat trouwens net (dinsdagavond) weer even te kijken in de webshop van A Beautiful Mess en toen zag ik ineens iets wat ik super toevallig vond. Er zijn namelijk weer een groot aantal Messy Boxen en deze keer zelfs ook Happy Mail pakketjes in de sale te koop voor maar 10 dollar per stuk. Ik weet niet of ze nog steeds op voorraad zijn als je dit leest, maar anders raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen. Er zitten namelijk echt superleuke dingen tussen!

Een fijne dag nog. Maak er wat moois van!

Liefs, Margriet

1 Comment

 1. Simone Leeflang 5.07.2017

  Wat super cool! Hoe kom je er toch elke keer weer op?!
  Ik ben heel benieuwd hoe het met je scrapbook gaat.
  Stuur je me weer eens een foto?
  X Simone

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *