5 gezonde tussendoortjes die ik aanraad

Ik ben de laatste tijd wat meer bezig met gezonder leven. Ik wilde ook gezondere tussendoortjes gaan eten. Aangezien mijn tussendoortjes eerst altijd bijna alleen maar uit koek, chips, snoep of chocolade bestond. En zo nu en dan een gezond tussendoortje is ook wel eens goed voor je.

SAM_2485

Ik begin gelijk met mijn favoriete tussendoortje: rozijnen. Wat ben ik daar dol op! Dat komt ook wel mooi uit, aangezien ik dan eens wat anders eet dan snoep. Ik vind het zelfs lekkerder. Deze rozijnen komen trouwens bij de ‘Candy Shop’ vandaan.

SAM_0465

Smoothies zijn lekker verfrissend en dan vooral lekker voor in de zomer. Het is dan wel slim om de smoothies zelf te maken, want ik denk dat er in deze smoothie van de Mcdonalds wel de nodige suiker zit en dat moeten we niet hebben. En het voordeel van dat je de smoothies zelf moet maken is, dat je eindeloos kan variëren met allerlei verschillende soorten groente en fruit.

(1) Tumblr

Ik ben dol op fruit eten. Ook hier kun je lekker mee variëren. En paar soorten fruit een schaaltje en je hebt een vruchtensalade. En iedereen lust wel bepaalde soorten fruit. Ik ben dol op peren, druiven, appels, aardbeien, verse ananas, bananen en nectarines. En nog wel meer. Genoeg keuze dus!

Chocolade kan best gezond zijn. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar pure chocolade is best gezond. Dit komt doordat er veel cacao in zit. En dat is gezond. Dit zit maar heel weinig in melk chocolade en witte chocolade. En pure chocolade is mijn favoriete chocolade, dus dat komt mij wel mooi uit.

En dan ten slotte nog banaanpannenkoeken. Ik heb dit recept nog maar kort geleden ontdekt en ik vind het best lekker. Binnenkort komt er een artikel online met het recept. Dus ik wil er nog niet teveel erover vertellen.

Ik ben benieuwd wat jullie
allemaal gaan proberen of wat jullie al voor gezonds eten. Laat het me weten.
image

4 Comments

  1. fashionourlove 1.03.2015

    Fijn artikel! Ik wil ook wat gezonder gaan eten vanaf aankomende week, dus komt goed van pas. Ik wil echt mijn best gaan doen ongezonde tussendoortjes te gaan vervangen door gezonde dingen. Die banaanpannenkoekjes zijn lekker trouwens, ik heb ze wel eens als lunch gegeten. Vult goed!

    Beantwoorden
  2. Vergleich 13.10.2015

    wow, awesome article post.Thanks Again.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *