My favorite ‘Pretty Little Liars’ quotes

Bron

De een heeft het met tv kijken, de ander heeft het met Starbucks en ik heb het met de serie: Pretty Little Liars. Ik ben er verslaafd aan. Niks ernstigs hoor, zoals bij drugs of alcohol. Nee, Pretty Little Liars is een leuke verslaving, die geen kwaad kan. Aangezien ik binnen een week de clue van de hele serie weet (Wie is A?), leek het me wel leuk om een paar van mijn favoriete quotes van deze serie op een rijtje te zetten.

Eerst zal ik even kort uitleggen waar de serie ‘Pretty Little Liars’ over gaat:

Het gaat over een groepje van 5 meiden en één van die meiden is zeg maar de leider van de vriendinnengroep. Op een nacht is zij ineens verdwenen. Een jaar na haar verdwijning krijgen de 4 andere meiden sms’jes van iemand die zich ‘A’ noemt. Deze ‘A’ weet al hun geheimen. De 4 vriendinnen proberen samen een antwoord te vinden op de grote vraag: Wie is A? Is het Alison, of toch iemand anders?

 


Bron


Bron


Bron


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Zoals ik al eerder in dit artikel zei, gaan we er volgende week achter komen wie A is. I’m so excited!! Na 5 jaar wachten zal het eindelijk bekend worden. Ik zelf heb werkelijk geen idee wie A is en ik zie het allemaal wel.

Kijken jullie Pretty Little Liars en wie denken jullie dat A is?

liefs, margriet

1 Comment

  1. Simone 8.08.2015

    Super leuk. Ik kan ook echt niet wachten om te weten wie a is

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *