De schoonheid van een cactus en een doosje Skittles

Hoi lieve lezers! Het is alweer twee weken geleden dat ik voor het laatst een blogpost online heb gezet. Dit komt door zowel goede als slechte dingen die ik heb meegemaakt. Met het slechte bedoel ik school en toetsweek en met het goede heeft het ermee te maken dat ik een hobby van me herontdekt heb en daar heb ik vele uren aan besteed. En wat voor hobby is dat dan, vraag je je misschien af? Nou dat houd ik nog eventjes geheim, maar ik ga er wel zo snel mogelijk een blogpost over schrijven. Dus stay tuned! šŸ˜‰

Ik ben momenteel een online fotografiecursus aan het volgen en daar horen ook opdrachten bij. En de eerste opdracht had te maken met focus. Dus het focussen op verschillende punten, zodat het ene wazig is en het andere scherp. En het leek me wel leuk om de resultaten ervan even op mijn blog te delen.

Even heel random, maar ik heb nu vakantie en het is echt geweldig. Dit is voor mij nog een rustige vakantie in tegenstelling tot de meivakantie. Dan zal ik veel moeten leren, aangezien ik dit jaar examen doe en dat is al over 2,5 maand (help, ik weet niet of ik daar wel klaar voor ben).

Oh en trouwens voor degenen die het is opgevallen, ja dat is nog een kerstcollage die je op de achtergrond ziet. Don’t judge me.

Liefs Margiet

2 Comments

 1. Simone Leeflang 1.03.2017

  Echt leuke blog weer.
  Ik heb vandaag wel gezien dat je echt goeie foto’s kunt maken!
  Xxx

  Beantwoorden
 2. Silke 8.04.2017

  Wat leuk, zo’n online cursus! Dat zou ik ook nog wel eens willen doen si šŸ™‚ en nu heb ik zin in Skittles, haha. Liefs!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *