What’s up for June

hello-june

In juni heb ik veel op de planning staan. Goals kan ik het niet echt noemen, dus toen ik dacht ik: dan noem ik het wel ‘what’s up for June’.

Pretty little liars season 6 summer premiere

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Vanaf vandaag kan ik iedere woensdag weer een nieuwe aflevering van seizoen 6 zien. (Trouwens, als ik dit typ is het dinsdagavond en misschien kun je je dan ook wel een klein beetje voorstellen hoe ontzettend veel zin ik heb ik woensdagochtend.) Ik heb trouwens erg vaak de neiging gehad om een Pretty Little Liars aflevering een keer live te kijken en ik heb een site gevonden waar dat kan, maar dan zou ik het van 2:00 – 3:00 ’s nachts moeten gaan kijken en dat lijkt me een beetje een slecht idee, aangezien ik de volgende dag gewoon weer naar school moet. Misschien dat ik het wel een keer in de vakantie ga doen. Lijkt me wel grappig.

Eo jongeredag

Aankomende zaterdag ga ik met een vriendin van mij naar de EO jongeredag in het Gelredome in Arnhem. Dit is een christelijk evenement, waar artiesten optreden, mensen spreken en nog wel meer. Ik ga er voor het eerst heen en ik ben erg benieuwd.

Jump rope challenge

Afgelopen zomer probeerde ik de jump rope challenge uit. (Hierbij moet je touwtje springen.) En dat was een beetje mislukt. Nu in de maand juni, wil ik het weer opnieuw gaan proberen. Hopelijk gaat het me deze keer wel lukken.

Youtube

Je merkt misschien wel dat ik bijna nooit een video upload. En dat komt doordat video’s maken gewoon niet zo mijn ding is. Maar ik heb twee ideetjes, die alleen in een video kunnen, dus binnenkort, kun je weer wat video’s verwachten. Stay tuned!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Winactie

De meesten van jullie zullen al wel gezien hebben, maar ik heb weer eens winactie voor jullie en je kan nog meedoen t/m 15 juni. Ik zal de winnaar de volgende dag een mailtje sturen.

Opdracht voor Nederlands

Voor Nederlands op school moeten we in groepjes een tijdschrift maken. En ik vind het echt superleuk om te doen. Het is gewoon de combinatie van artikelen schrijven, de creativiteit die erbij komt kijken en de opmaak. Ik vind het geweldig om te doen.

Einde havo 3 en bijna zomervakantie

Nog één maandje zit ik in havo 3 en dan is het zomervakantie. Ik heb erg veel zin in de zomervakantie. Volgend jaar, als ik naar havo 4 ga, kom ik bij heel veel andere mensen in de klas en ik ben daar stiekem ook wel een beetje zenuwachtig voor, maar ik heb ook zeker zin in volgend schooljaar, aangezien ik dan lekker geen economie, natuurkunde, scheikunde, handvaardigheid en tekenen meer heb.

tumblr_nm2cc9ufa91rpcvqdo1_500-1

Een verhaal op wattpad schrijven

Op Wattpad kun je zelf verhalen schrijven en verhalen van anderen lezen. Het is echt geweldig voor degenen die van schrijven en/of lezen houden. En nu ga ik mijn zoveelste poging wagen om een goed verhaal te schrijven en om het nog even extra moeilijk te maken ga ik in het Engels schrijven. Nee, ga ik mijn verhaal niet schrijven in het Engels om het extra moeilijk voor mezelf te maken, maar omdat ik hierdoor hoop mijn Engels nog beter te maken, ook heb je hierdoor een groter bereik en ik vind het gewoon superleuk om in het Engels te praten en te schrijven. Ik zal zo snel mogelijk de link naar mijn verhaal met jullie delen.

Maak kennis met een blog: 4 baking girls

Een paar vriendinnen van mij hebben ook een blog gemaakt. Het is een foodblog en ik denk dat ze het leuk zouden vinden, als je er eens een keer een kijkje zou nemen. De link: https://4bakinggirls.wordpress.com/

—————————————

En aan ieder artikel komt naturlijk ook weer een einde. Zoals nu dus. Ik heb heel veel zin in juni. Hopelijk jullie ook.

liefs margriet

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *