Waarom ik nu al heel veel zin heb in de herfst


Bron
Het is alweer september, de scholen zijn weer begonnen iedereen is weer overgeschakeld van vakantieroutine naar school/werkroutine. Behalve het feit dat ik in september jarig ben, vind ik het verder echt een verschrikkelijke maand. Je moet overal weer aan wennen, meestal zijn er in de maand september niet veel series te zien (en geloof me, ik volg aardig wat series) te zien en eigenlijk is het nog wel zomer, maar qua weer merk je er niet echt heel veel van. Ik ziet het altijd maar gewoon een beetje als een tussenmaand. Maar goed, zodra okober begint, is het ook weer herfst en ik heb daar echt heel veel zin in! De herfst is sowieso al mijn favoriete seizoen en verder heb ik nog wat andere leuke dingen op de planning staan.

 Achtergronden & Patronen2

Het boek ‘Bliss’, geschreven door Shay Mitchell & Michaela Blaney is verkrijgbaar vanaf 6 oktober
Ik ben zelf helemaal niet zo dol op boeken lezen, maar toen ik hoorde dat Shay Mitchell samen met haar beste vriendin ‘Michaela Blaney’ een boek had geschreven, wist ik zeker dat ik het wilde lezen. Ik houd van Shay Mitchell en ik ben heel erg benieuwd naar het boek. Ik ga het zeker weten lezen.

 


Nieuw album van Ariana Grande: Moonlight 
Sinds mei 2014 ben ik een grote fan van Ariana Grande. Ik vind gewoon al haar liedjes, hoe ze eruit ziet en hoe ze altijd is gewoon geweldig.♥ Eerder kondigde ze al aan dat ze bezig was met een nieuw album, dat eind 2015 uit zou komen en nu blijkt het dus dat dat waarschijnlijk al in oktober gaat gebeuren. I’m so excited!


Bron

De eerste parfum van Ariana Grande: ‘Ari’
Ariana Grande komt ook met haar eigen parfum en ook die wil ik ontzettend graag hebben. De flacon heb ik heb al op een foto gezien en ik vind ‘m echt prachtig! De parfum moet als het goed is deze maand nog uitkomen, dus ik ben heel erg benieuwd.

De series zijn weer terug!
Rond eind september/begin oktober komende de meeste series weer terug waar rond mei dit jaar een seizoensfinale van was. De series waar ik naar uitkijk zijn: Once upon a time, Finding Carter en de nieuwe serie ‘Scream queens’.

Herfstkleding en kleuren
Ik ben dol op herfstkleding en de kleuren, want ik houd nou eenmaal van de wat donkere kleuren en dan vooral als het om kleding gaat. Weet je wat ik zo fijn vind aan kleding dragen in de herfst? Dat je de ene dag een lekkere warme sweater aan kan, terwijl je de andere dag een dun vestje of zelfs nog een t-shirt aan kan.

Regen
Ik ben waarschijnlijk één van de weinige mensen op de wereld, die van regen houd. Klinkt misschien een beetje raar, maar toch houd ik ervan. Het moet natuurlijk niet te hard regenen en fietsen in de regen doe ik ook liever niet, maar lekker een wandeling maken, terwijl het zachtjes regent vind ik heerlijk. Of het geluid van de regen, dat ik goed horen, als ik op mijn kamer (op zolder) zit.

de sfeer
In de herfst(vakantie) kan ik gewoon lekker uren binnen zitten zonder ook maar een beetje een schuldgevoel te hebben (want ja, dat heb ik wel eens op warme zomerdagen), want tja, buiten is het toch slecht weer. En ik ben ook echt gewoon een binnenmens, dat urenlang zichzelf kan vermaken. Ik kan dan ook niet wachten totdat het eindelijk herfstvakantie is: lekker urenlang lezen of op mijn laptop, wat leuke muziek op, een warme kop chocomel en een lekker warm fleecedeken over me heen. I love it!

Oké, ik hoop dat jullie nu een beetje een besef hebben hoeveel ik wel niet van de herfst houd. En dan vooral aankomende herfst.

Liefs, Margriet

1 Comment

  1. Arjanne 20.09.2015

    Dat boek lijkt me echt gaaf! Ik vind het woord ‘Bliss’ ook al een supermooi woord. Een nieuw album van Ariana grande, hoe gaaf!? Heb d’r nu al zin in 😉 Ik hou ook erg van die typische herfstsfeer. Kopje thee, dekentje, fluffy sokken en buiten zachtjes tikkende regen…. ookal heb ik die regen natuurlijk niet zo graag wanneer ik zelf buiten ben 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *