Terugblik op 2016: de verhalen achter mijn 9 meeste gelikete Instagram foto’s

Toen ik een paar dagen geleden op een morgen wakker werd en mijn telefoon erbij pakte, zag ik een melding van een nieuwe blogpost van iemand. Het was van Sarah van Hoste Sarah en zij had geblogd over de verhalen achter haar 9 meest gelikete Instagram foto’s. En nou leek het mij ook wel leuk om dat te doen om eens terug te kijken naar het afgelopen jaar, dus vandaag ga ik met jullie de 9 verhalen delen achter de 9 bovenstaande foto’s, mijn meeste gelikete foto’s op Instagram van 2016.

18 September ben ik 16 geworden en aangezien dat afgelopen jaar op een zondag viel en ik dus nergens heen hoefde, kwam er de hele dag bezoek. Dus de dag ervoor was ik samen met mijn moeder druk bezig geweest met het bakken en voorbereiden van allerlei dingen. En toen heb ik voor mezelf een brownie in de vorm van een hartje gemaakt. De volgende morgen heb ik de kaarsjes 1 en 6 erop gezet en toen heeft mijn zusje, Iris, een foto van me gemaakt.

Cowgirl.

Een foto die is geplaatst door Margriet Zwaan (@by.margriet) op

Deze foto is genomen door één van mijn nichten op het feest van mijn oom en tante met als thema ‘western’. We moesten gekleed komen in een cowboy of indiaan-achtige outfit. En ik zoals je al wel een beetje kan zien, had ik ervoor gekozen om in cowboy style te gaan.

Was gezellig vandaag!❤

Een foto die is geplaatst door Margriet Zwaan (@by.margriet) op

Het eten wat je hier op deze foto ziet was voor mij helemaal gratis. Mijn vrienden hadden me namelijk mee uiteten genomen nog vanwege mijn verjaardag. We zijn toen wezen eten bij Ribsfactory in Amersfoort en het was echt superlekker.

I miss London. It’s such a beautiful city. I really want to go back. ❤ #london #travel #bus #architecture #vsco #wanderlust

Een foto die is geplaatst door Margriet Zwaan (@by.margriet) op

Ik ben dit jaar begin mei met school op excursie geweest naar Londen. En dat was echt supergaaf! Londen is echt supermooi en de gebouwen vind ik er ook zo mooi uit zien. Deze foto heb ik volgens mij op de eerste dag gemaakt dat we daar waren. We ging toen namelijk een stukje door de stad heen wandelen.

Deze foto was een throwback naar december 2015 toen ik met school met het vak Duits op excursie ben geweest naar Keulen in Duitsland, waar we toen een typische Duitse kerstmarkt hebben bezocht. De Dom, die je hier ook op de foto ziet, is echt een heel indrukwekkend en mooi gebouw! En hoe mooi is die grote verlichte kerstboom trouwens?! Ik heb echt nog mooie herinneringen overgehouden aan die excursie naar Keulen.

Deze foto is ook genomen toen ik op excursie was in Londen. De foto is genomen door een vriendin van me op de Tower Bridge op de laatste avond dat we in Londen waren. Zij bood toen aan om wat foto’s van me te maken, omdat ik dat uit mezelf niet echt snel vraag. Ik ben iemand die meestal liever achter de camera dan ervoor staat. Dus toen heeft zij snel een paar foto’s van me gemaakt en ik dacht dat ze niet zo goed gelukt waren omdat het al best donker was en ik wist ook niet of ik er zelf wel leuk opstond. Maar integendeel, de foto’s zijn echt supermooi geworden! En dit is één van die foto’s.

I’m happy to have you as a friend💞😘

Een foto die is geplaatst door Margriet Zwaan (@by.margriet) op

In de zomervakantie ben ik samen met een vriendin, Henrieke, naar de film ‘Bridget Jones’ baby’ geweest, wat trouwens een hele leuke film was. Voordat de film begon hebben we nog deze foto gemaakt bij de wc’s.

Na 10 dagen in Zakynthos ben ik weer terug in Nederland. Het was echt superleuk! ❤ #zante #vsco #sea #plane #islands

Een foto die is geplaatst door Margriet Zwaan (@by.margriet) op

Ook ben ik dit jaar voor het eerst met het vliegtuig geweest. Ik ben toen op vakantie naar Griekenland geweest, wat trouwens echt een onvergetelijke en geweldige vakantie was! Op de heenweg zat ik bij het raam en toen was dit mijn uitzicht. Het uitzicht tijdens het vliegen was echt zo ontzettend mooi.

Outfit of the day. #ootd

Een foto die is geplaatst door Margriet Zwaan (@by.margriet) op

Dit is een outfit die ik eerlijk nog gezegd nog maar weinig heb gedragen. Het is wel een leuke outfit hoor en vooral de ketting vind ik erg leuk, maar ik draag zelf niet graag veel wit en vooral niet in de winter. Ik ga het dus denk ik in het voorjaar weer eens dragen.

En dat waren mijn 9 meeste gelikete Instagram posts van 2016. Wil jij nou ook de jouwe weten, ga dan naar www.2016bestnine.com. Een fijne jaarwisseling allemaal en laat 2017 een mooi jaar worden!

Liefs Margriet

3 Comments

 1. Sarah 31.12.2016

  Aah, super leuk om te lezen 🙂 Ik vind vooral die foto van jou op de Tower Bridge in Londen erg mooi. Hij geeft echt zo’n leuke sfeer weer! Fijne jaarwisseling 🙂

  Beantwoorden
 2. Merel 3.01.2017

  Ik vind die foto van jou echt het mooist, denk ik! Je hebt veel reisjes gemaakt zo te zien, lucky you!

  Beantwoorden
 3. arjanne 6.01.2017

  Wat een leuke manier van terugkijken op het jaar! Zelf sta ik ook liever achter de camera dan ervoor, maar de foto (op de tower bridge) is wel een erg gaaf geworden! die vliegtuigfoto is ook gaaf zeg!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *