Plog 13 maart

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb weer eens een plog voor jullie. Het leek me wel weer eens leuk om een dag uit mijn leven met jullie te delen. Afgelopen vrijdag heb ik trouwens best veel gedaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen ik ’s morgens het rolluik omhoog had gedaan, zag het er mooi uit buiten. Het was al lekker licht. Nu alleen nog een iets hogere temperatuur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit was zo ongeveer mijn make up voor vrijdag. Alleen droeg ik die dag geen foundation.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dit was mijn outfit van vrijdag: Een simpele dunne sweater van de Only met skinny jeans van de Tally Weijl.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarna ging ik naar beneden om te ontbijten. Ik at een broodje met kaas. Dit eet ik meestal als ontbijt. Daarna ben ik om 8:15 naar school gaan fietsen. Ik ben deze keer helemaal vergeten foto’s op school te maken. Niet dat school heel boeiend was. Ik had les van 9:00 tot 15:45. Net iets te lang voor een vrijdag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen ik thuis uit school kwam ging ik even achter mijn laptop. Pretty little liars had een nieuwe video geüpload: een interview met Marlene King. Aaah! Over 1,5 week heb je trouwens de seizoensfinale van seizoen 5 van Pretty little liars en ik ben echt heel erg benieuwd!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ondertussen pakte ik er wat Nerds bij. Soms een beetje zuur, maar toch wel lekker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben trouwens echt verliefd geworden op deze broek van de Bershka tijdens het zoeken naar leuke items voor mijn ‘outfits voor de lente’ blogposts’.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen was het tijd om me te gaan voorbereiden op hardlopen. Dat begon met het downloaden van deze playlist op spotify.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarna heb ik me even omgekleed. Mijn hardloopkleren en hardloopschoenen heb ik trouwens nog maar iets langer dan een week. Ik ben er afgelopen dinsdag mee begonnen. En ik vind het best leuk. Ik droeg er nog even een normaal sportvest overheen, omdat het buiten best wel fris was. Ik gebruik voor het hardlopen trouwens de app ‘Runkeeper’. Die is erg fijn.

20150313_175608

 

Mijn zusje hield vrijdag ook haar feestje en toen ik terug kwam hadden ze koekjes versierd in van die leuke girly vormpjes, zoals jurken, handtasssen en schoenen. Echt superleuk!

En toen was het alweer tijd om te gaan eten. Omdat mijn zusje nog steeds haar feestje aan het vieren was, aten we patat met frikandellen en kroketten. Ik heb één portie patat en twee bolletjes kroket op. Het was heerlijk!

20150313_195946

Om 18:45 moest ik oppassen bij de buren. Daar ging ik met de kinderen een ‘ninja turtles’ film kijken.

20150313_210329

Toen de kinderen op bed lagen ging ik oliebollen eten. Die hadden ze namelijk nog over. Lekker! Daarna ben ik nog even bezig geweest met de lente outfit collages, maar na een tijdje viel mijn laptop uit en ik was de oplader vergeten. Ik was toen nog niet klaar met mijn blogpost, dus daarom kwam de blogpost pas aan het eind van zaterdagochtend online.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ik was erg moe toen ik thuis kwam. Ik deed mijn pyjama aan en niet veel later lag ik lekker in mijn bed.

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *