Hoe het is afgelopen met mijn ‘summer bucketlist’

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Inmiddels is school voor mij alweer begonnen afgelopen week. Ik zit nu in havo 4 en dat is wel even wennen, aangezien ik in allerlei verschillende klassen zit. Voor de zomervakantie maakte ik een summer bucketlist met allemaal goals voor de zomervakantie en die wil ik graag even op een rijtje zetten om te kijken of het me allemaal een beetje gelukt is.

Een disney marathon houden. Dit is me helaas niet gelukt, maar ik ben wel van plan het dit jaar nog te doen. Waarschijnlijk zal dat dan ergens in de herfst- of kerstvakantie worden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naar de efteling. In de tweede week van mijn zomervakantie ben ik al naar de Efteling geweest en ik heb eindelijk mijn achtbaanangst overwonnen. Yay! Het was een hele mooie en gezellige dag, afgezien van het feit dat halverwege onze wandeltocht naar de uitgang, het begon te storten. Echt verschrikkelijk hard! Maar ik ben er nog aardig droog vanaf gekomen, dankzij wat bomen en een grote grot 😉

Veel DIY’s maken. Is me jammer genoeg ook niet gelukt. (Shame on me!)

Een verhaal schrijven. Ik ben dus begonnen met een verhaal schrijven op Wattpad. Mijn gebruikersnaam is BooksByMargriet en mijn boek heet ‘Another me’. Het is in het Engels geschreven en ik heb nog maar 1 hoofdstuk geschreven. Maar ik beloof, dat ik komende week hoofdstuk 2 zal schrijven en uploaden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op vakantie naar Zandvoort. Ik ben deze vakantie op vakantie naar Zandvoort geweest met mijn ouders en zusjes en we hebben het echt getroffen met het weer. Het was echt super! Dat was trouwens in de week van de grote Pretty Little Liars finale, waarin we eindelijk te weten zouden komen wie A is. En ik had geen goede wifi daar, dus daar baalde ik wel erg van, totdat ik achter de geweldige wifi in de Albert Heijn van Zandvoort kwam. Dus daar heb ik de aflevering toen gedownload. Ik ben de Albert Heijn eeuwig dankbaar! Haha.

Shoppen. Eigenlijk was het plan om zo min mogelijk te kopen, maar dat plan is toch wel een beetje mislukt. Gelukkig was het niet erg, aangezien ik gewoon goed uitkwam met geld.

Wreck this journal afmaken. Ik heb wel een paar pagina’s van mijn ‘wreck this journal’ gedaan, maar niet het hele boekje. Ook dit schuif ik door naar de herfstvakantie.

Veel boeken lezen. Als fanficties lezen op Wattpad meetelt, is het een dikke ja. Verder heb ik nog een groot deel van ‘Life. Love. Beauty.’ van Keegan Allen gelezen en nog een paar pagina’s van ‘the fault in our stars’.

Logeren met vriendinnen. Hier ben ik ook helemaal niet meer aan toegekomen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naar Paper Towns in de bioscoop. Jaja. Na een jaar ben ik eindelijk weer eens naar de bioscoop geweest en dan wel naar Paper Towns. Ik vond de film heel mooi. Het verhaal was heel mooi en ik houd van het ‘road trip thema’, maar ik vond het einde wel een beetje tegenvallen. Ik had er meer van verwacht.  Maar ik heb er geen spijt van dat ik er heen ben geweest, want het was toch wel een leuke film om te kijken.

Waterijsjes maken Daar ben ik niet aan toegekomen. Maar ik heb wel nieuwe waterijsjes vormpjes gekocht. In de vorm van softijsjes. Ze zijn echt superleuk! Je zult ze nog wel een keer voorbij zien komen op mijn blog.

Dagje naar Amsterdam Ik ben weer eens een dagje naar Amsterdam geweest met mijn ouders en zusjes. Dat was vrijdag 21 augustus. We zijn ’s morgens naar Madame Tussauds geweest, daarna zijn we naar het Vondelpark toegelopen om daar te gaan lunchen, daarna zijn we nog wat wezen shoppen en ten slotte hebben we nog naar een optocht van Sail gekeken. Het was een hele leuke dag.

Zwemmen Natuurlijk ben ik wezen zwemmen! Niet in de zee trouwens, alleen in drie verschillende zwembaden. Op vakantie heb ik trouwens met mijn moeder meegedaan aan een soort van aquagym, en ik ben van plan dat de komende 40 jaar niet meer te doen. De gemiddelde leeftijd zonder mij was daar namelijk volgens mij 50. (Een beetje awkward dus 😉

Smashbook maken Ik ben hier al wel mee begonnen. Ik heb al twee bladzijden af om precies te zijn. Leuke en orginele ideeën voor pagina’s bedenken blijkt moeilijker te zijn dan gedacht.  Dus daar ben ik de komende maanden nog wel even mee bezig.

Edits maken voor nieuwe youtube kanaal Dit is me gelukt! Ik heb al twee video’s geüpload. Dit youtube kanaal staat trouwens helemaal los van mijn blog. Ik maak video’s over personages en koppels uit mijn favoriete series. Klik hier voor de link.

Spaans leren Ik heb wel wat lessen gevolgd, d.m.v. de app ‘Mondly’, maar nog niet zo heel veel. Ik ben van plan om dit wel weer te gaan oppakken aankomende week.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nieuwe schoolspullen kopen Dit heb ik gedaan. Als je wilt weten wat ik allemaal gekocht hebt, dan kun je hier even kijken.

Spellingsfouten op blog verbeteren Ik heb al een paar artikelen verbeterd. En ik heb er nog heel veel te gaan. Maar het begin is er in ieder geval al.

Het boek ‘Life. Love. Beauty.’van Keegan Allen kopen Ik heb het boek gekocht hoor! En ik ben er heel erg blij mee. Ik heb het boek nu bijna uit en zodra ik het helemaal uitgelezen heb, zal ik er een boekreview over schrijven.

(Misschien)naar meeting van Naomi (littlekeystohappiness.com) Ik ben voor het eerst naar een meeting van een blogger geweest. Dit was de meeting van Naomi en ik vond het echt supergezellig. We zijn wezen picknicken langs de Utrechtse grachten en we zijn wat wezen shoppen. Ik vond het een hele gezellige middag en ik kan je zeker aanraden om eens op de blog van Naomi te kijken

Ik heb dus in ieder geval een hele leuke zomervakantie gehad, waarin ik heel veel leuke dingen gedaan heb. Ik hoop jullie ook.

Liefs, Margriet

1 Comment

  1. Arjanne 11.09.2015

    Wauw, wat heb je een hoop gedaan! Gaaf dat je je eigen verhaal hebt geschreven zeg, ik neem zeker nog even een kijkje op wattpad. Papertowns is echt een superleuke film!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *