Blog birthday!

Yeah! Vandaag 10 oktober bestaat mijn blog a fashion kiss precies een jaar. Ik vind het echt super en voor mijn gevoel is de tijd zo snel gegaan. Ik heb inmiddels al 38 volgers en daar ben ik echt super blij mee. Ik wil jullie graag wat meer vertellen over hoe het het afgelopen jaar met mijn blog is gegaan en wat tips om zelf te beginnen met bloggen.

Als eerst wil ik even wat delen over hoe het het afgelopen jaar met mijn blog is gegaan. Zoals ik al eerder heb gezegd heb ik nu 38 volgers, 12 via bloglovin en 26 via wordpress/e-mail. En mijn blog is al 3350 keer bezocht. Daar wil ik jullie echt ontzettend voor bedanken. Wat jullie zijn ten slotte degenen die mij volgen en altijd lieve reacties geven. Ik heb besloten nu nog geen winactie te houden, omdat ik er kort geleden al eentje heb gehouden. Ik heb wel besloten weer een winactie te houden zodra ik 50 volgers heb. Dus ja ‘be excited’.

1351711785BlogMAIN

Nu heb ik nog een paar tips voor als je wilt beginnen met bloggen:

 1. Je hebt natuurlijk een naam nodig. Het is moet sowieso een simpele en korte naam zijn, zodat mensen de naam van je blog makkelijk kunnen onthouden. Je kunt in je blog naam iets vermelden, zoals je naam of een iets waar je erg van houdt.
 2. Als je blog een mooier uiterlijk heeft, dan trekt dat ook meer bezoekers. Neem een voorbeeld aan een leuke header, wat widgets aan de zijkant, mooie foto’s en een stukje wat je over jezelf schrijft.
 3. Wat ik op mijn vorige blog veel deed was eigenlijk niet zelf schrijven, maar dan kopieërde ik wel eens tekst, omdat ik anders denk ik bang was dat ik het misschien niet goed. Ik weet ook niet meer, maar daar ben ik met mijn blog op wordpress gelijk mee gestopt. Dus uit ervaring zeg ik: Doe dat alsjeblieft nooit!
 4. Verder moet je je blog iets speciaals geven. Misschien weet je vanaf het begin nog niet wat dat moet zijn, maar geloof me daar kom je echt wel achter.

buy nothing new

En dat was het alweer. Ik wil nog even kort zeggen dat ik deze maand, oktober dus, meedoe aan de ‘Buy nothing new month’. Het is de bedoeling dat je de hele maand oktobeer niks nieuws koopt. Alleen eten, rinken en cosmetica is toegestaan. Verder mag je alleen bovenstaande dingen die je dus op het plaatje ziet. Meer info daarover kun je vinden op buynothingnew.nl. Ik wil jullie er trouwens nogmaals echt super, super, super erg voor bedanken dat jullie altijd mijn blogposts lazen en nog steeds lezen. Dat betekent heel veel voor me.

liefs, margriet

6 Comments

 1. Danielle 10.10.2014

  Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 2. Rahma 12.10.2014

  Gefeliciteeerd!

  Beantwoorden
 3. Nele van Hout 17.10.2014

  Gefeliciteerd 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *