April goals

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vandaag is het alweer de tweede dag van April. Wat gaat het nieuwe jaar toch snel. Het leek me wel handig om vanaf nu doelen voor mezelf op te gaan stellen, aangezien er anders echt niks van me terecht gaat komen. Misschien ga ik dit iedere maan doen en misschien ook wel niet. Ik zie het wel. Voor April heb ik in ieder geval mijn doelen al op een rijtje gezet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een paar dagen geleden heb ik Tumblr weer herontdekt. Ineens ben helemaal tumblr addicted en post/reblog ik wel meerder foto’s per dag. Dit wil ik blijven doen in April. Ik word er blij van en werkt soms zelfs een beetje als inspiratiebron. Mijn tumblr blog: bymargriet.tumblr.com

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ga in April met wat vriendinnen logeren en dan gaan we de volgende dag shoppen in Almere (waar ook een primark zit ), waar ik echt superveel zin in heb.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het afgelopen halfjaar heb ik mijn boeken en tijdschriften echt verwaarloosd. Ik heb nog nooit in mijn leven zo weinig gelezen. Vroeger las ik in een paar weken meer, dan ik het afgelopen jaar heb gedaan. Ik moet er gewoon weer een beetje inkomen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik wilde in 2015 gezonder gaan snacken, maar heel veel beter is het nog niet geworden. Hoewel ik op het moment wel veel meer rozijntjes en pure chocolade eet. Misschien wat meer fruit erbij. En dan wil ik ook graag nieuwe gezonde snacks ontdekken, maar dat is nu nog even bijzaak.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik volg op het moment al vijf series en ik ben ongeveer halverwege New Girl. Ik ben een echte liefhebber dus. En ik wil er nog veel meer gaan volgen. In April heb ik de nodige vrije dagen en meivakantie, dus tijd genoeg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een maandje geleden begon ik met hardlopen en ongeveer twee weken geleden stopte ik er weer mee. Niet voor altijd. Niet omdat ik het super stom vind, maar omdat ik gewoon geen motiviatie had, vanwege het ‘o zo mooie weer’. Het hoeft van mij echt geen korte-mouw-shirt-weer te zijn, maar het zonnetje mag van mij wel schijnen. En er moet geen regen zijn. Tot die tijd ga ik proberen om twee keer in de week een 7 minute workout te doen met een app.

Ik ben erg benieuwd of het me gaat lukken om al deze doelen in April te bereiken, maar ik ga het gewoon proberen. Wish met luck!

liefs, margriet

1 Comment

  1. Carmen 2.04.2015

    Hey Mar
    Die sleep over en het shoppen kun je afstrepen was super 😉
    X car

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *