April goals recap

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wow, het is alweer bijna mei en wat is april toch weer snel voorbij gegaan. Ik had wat goals voor deze maand opgesteld en nu moet ik maar eens gaan checken of  er wat van terecht is gekomen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van het sporten is deze maand nog niet zo veel terechtgekomen, maar ik heb afgelopen week een sportschema gemaakt. En in plaats van twee keer per week, ga ik vijf keer per week sporten. (Ja, ik weet het, het is nogal wat.) Verder heb ik woensdagavond een sportmatje besteld voor workouts. Ik ga volgende week beginnen met de workouts en dinsdag ga ik ook weer beginnen met hardlopen. I’m so excited!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit lukt me al aardig. Maar ik wil nog gezonder gaan snacken en nieuwe gezonde snacks uitproberen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb de hele maand nauwelijk gelezen. Ik heb hooguit wat door een tijdschrift gebladerd. Ik weet het, het is echt triest. Hier moet ik echt snel verandering aan brengen, want, echt waar, ik herken mezelf niet meer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gelukt! Ik heb een nieuwe serie ontdekt: the returned. Het is een hele mysterieuze serie, iets wat mijn nogal aanspreekt. En eindelijk ben ik weer verder gegaan met new girl kijken. (Hier was namelijk eventjes mee gestopt.) Ook heb ik nog twee series, die ik hierna ook nog wil kijken: orphan black en Melissa & Joey.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit heb ik gelijk al in de eerste week van april gedaan, dus ook dit is me gelukt. Ik heb het trouwens erg gezellig gehad. Ik ben trouwens helemaal verliefd geworden op het centrum van Almere. Het is allemaal zo mooi ruim opgezet. I love it!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb deze maand ‘letterlijk’ Tumblr herontdekt. Ik heb mijn naam gewijzigd en ook heb ik ein-de-lijk een mooi thema voor mijn Tumblr blog gevonden. Ik zit tegenwoordig dagelijks op Tumblr en ik denk dat ik zelfs een beetje verslaafd ben geworden. Dit is dus ook helemaal gelukt!

En dat was het alweer. Ik had het liefst hier ook mijn ‘may goals’ bijgezet. Het probleem is alleen dat ik die niet heb. Ik kan gewoon geen nieuwe goals voor de volgende maand bedenken. Misschien zal ik wel mijn goals voor Juni posten, maar dat ligt er gewoon aan. We zien het wel.

liefs margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *