My favorite singers on Youtube

large1

De laatste tijd kijk ik veel meer naar video’s op youtube dan vroeger. Je hebt youtubers in ontelbaar veel verschillende categorieën. Ik wil jullie deze keer mijn favoriete youtubers op gebied van zingen laten zien. Ik vind naar covers luisteren altijd zo rustgevend.

Alexi Blue heb ik nog maar kort geleden ontdekt. Het is niet alleen haar stem wat ik leuk vind aan haar. Haar roze dip-diye aan de onderkant van haar haar maakt haar ook nog eens uniek.

DirtyTAR bestaat uit twee broers: Tyler en Ryan. Ik vind hun covers altijd geweldig. De muziek is altijd op de gitaar gespeeld en ze zijn nog eens superknap ook!

Alice Kristiansen doet soms covers op de piano en soms op de gitaar. Ze zingt de covers altijd heel rustig en dat vind ik erg fijn om naar te luisteren.

Sofia Karlberg vind ik een hele professionele stem hebben. Ik vind sommige covers zelfs mooier dan de officiële versie. Bij veel nummers heeft ze een hele mooie diepe stem.

Michelle Montezeri behoort denk ik wel tot mijn top 3. Haar stem is gewoon perfect. Vooral de cover van Life of the party vind ik erg mooi.

Alina Jasmine is ook één van mijn grote favorieten. Haar stem heeft wel iets weg van de stem van Ariana Grande. Ik zou haar covers nog mooier vinden als ze er vaker muziek bij zou doen, want dat doet ze niet altijd.

SamanthaPotterMusic is het kanaal van Samantha Potter en ik denk dat ik haar al het langst volg. Ze is de jongste, die ik volg en ik vind haar stem echt geweldig. Ze maakt trouwens al covers sinds ze iets van 9 was.

MuggleSam is het kanaal van de 9-jarige Bella en de 11-jarige Sophia. Ik vind het altijd zo schattig als ze liedjes zingen. En ze hebben een aardige stem moet ik eerlijk zeggen.

Megan Nicole maakt niet alleen covers, maar ze ook al zelf nummers uitgebracht.  Er staan er al twee van in mijn playlist.

Sarah Close maakt covers waar ik uren naar kan luisteren. Hoewel ik niet altijd de nummer ken die zij covert, vind ik ze wel altijd supermooi. Het wordt hoog tijd dat ze ook haar eigen nummer gaat maken, want haar stem is prachtig.

Nou dat waren mijn favorieten alweer. Het is altijd leuk om lekker veel positief te praten. Kenden jullie deze youtubers? let me know.

liefs-margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *