Music favorites #5

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als ik dit schrijf (dinsdagavond) heb ik de afgelopen uren niets anders gehoord dan het geluid van de regen, terwijl ik op mijn bed zit en wat video’s op youtube bekijk. Eindelijk lekker rustig een avondje voor mezelf, waarop ik bijna niks voor school hoef te doen. Dat ging er de afgelopen dagen, of zeg maar gerust weken, er heel anders aan toe. Ik was laat thuis van school en ik had veel huiswerk en toetsen. Gelukkig helpt muziek me altijd door dit soort dagen heen. Muziek geeft me weer energie. En de afgelopen tijd heb ik ook weer wat leuke nieuwe leuke liedjes ontdekt, die ik graag met jullie wil delen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik begin met drie liedjes van Zara Larsson. Zara is een Zweedse zangeres en nog niet zo heel bekend. Misschien ken je haar wel van het liedje ‘lush life’. Ik kende ‘uncover’ en ‘lush life’ al en ik was wel benieuwd naar andere liedjes van haar. En toen vond ik ‘carry you home’ en, haar gloednieuwe liedje, ‘never forget you’ wel erg leuk. Dus die heb ik gelijk aan mijn playlist toegevoegd (die inmiddels al bijna 200 liedjes bevat). Wat ik vooral leuk vind aan haar liedjes is, dat ze een lekkere melodie/beat hebben en het gewoon mooie krachtige liedjes zijn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het volgende liedje is impossible van Shontelle. Mijn mobiel is waarschijnlijk een beetje vastgelopen, dus daarom staat er een andere omschrijving bij. Sorry daarvoor! Eigenlijk is dit liedje al 5 jaar oud, maar ik heb het nog maar een paar maanden geleden ontdekt en ik vind het gewoon nog steeds een prachtig liedje. Er zit gewoon lekker veel power in en daar houd ik wel van.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Iedere keer zodra ik weer een cover of een liedje van Jasmine Thompson hoor, denk ik weer: Wow, wat heeft zij toch een geweldige unieke stem. En ik vind de liedjes die ze zelf uitbrengt, altijd echt supergoed. ‘Do it now’ is uitgebracht op 18 september (dat was mijn verjaardag :D) en dus is het nog maar een paar dagen uit. Ik raad je zeker aan om er eens naar te luisteren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Met Justin Bieber heb ik echt een beetje een haat-liefde verhouding. Ik vind hem altijd nogal overkomen als iemand met nogal een zelf-ego. Maar ik ben houd van zijn muziek. Zijn nieuwste liedje ‘what do you mean’ heeft een lekkere beat en is nog leuk om mee te zingen ook.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit liedje heb ik wekenlang op nummer 1 zien staan in de Amerikaanse top 40 en vond het liedje gewoon niks aan. En opeens kwam ik op het idee om het liedje op te gaan zoeken en toen vond ik het ineens wel een leuk liedje. Het is zelfs één van mijn favorieten op het moment. Zo zie je maar weer hoe snel je van gedachten kan veranderen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van de liedjes van Echosmith word ik altijd zo vrolijk. En dan vooral ‘let’s love’. Ik had het al toen ik dit liedje voor het eerst hoorde. Ik vind het liedje op een of andere manier ook heel goed bij de herfst passen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is een liedje is ook een typisch een liedje dat wat meer bij de herfst past, dan bij de zomer. And I love it! Het is een best wel rustig nummer, dus daar moet je wel van houden. Iedere keer als ik er naar luister, word ik er helemaal rustig van.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat schrijft Shawn Mendes toch ontzettend leuke liedjes! net zoals bij ‘Fire ’n Gold’, wilde ik ook van ‘Stitches’ eerst niks weten. Ik vond het liedje maar niks aan, maar ook dit liedje ging ik later eens helemaal luisteren en ik kan je wat vertellen: I’m in love! Zodra ik het hoor, kan ik niet meer stilstaan en beging ik spontaan mee te zingen. (zegt genoeg, toch 😉 )
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sinds Carly Rae Jepsen terug is met nieuwe muziek, ben ik er helemaal weg van. I love it! Van haar nieuwe album Emotion, vind ik vooral ‘run away with me’ en ‘emotion’ erg leuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan ten slotte nog ‘cool for the summer’ van Demi Lovato. Want de herfst mag dan wel officieel begonnen zijn, maar dat betekent niet dat ik geen liedjes over de zomer meer luister. En vooral deze van Demi Lovato.

En dat waren al mijn favoriete liedjes alweer. Trouwens over muziek gesproken, Ariana Grande komt 30 oktober met haar nieuwe single ‘Focus’. I’m so excited!! Wat zijn jullie favoriete liedjes op het moment.

Liefs, Margriet 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *