Music favorites #4

2015-24-3-21-58-31

Ieder keer als ik mijn favoriete muziek laat zien, dan heb ik wel veel favoriete nummers. Ik ben gewoon dol op muziek. Misschien ontdekken jullie hierdoor ook nog eens wat extra nieuwe nummers. Er zit trouwens ook lekker veel variatie tussen, hoewel het over het algemeen wel popmuziek is.

Ik was dit liedje een beetje zat geworden, maar toen ik laatst dit liedje weer hoorde vond ik het weer helemaal leuk om naar te luisteren. Er zit echt power in dat liedje en ik vind het ook wel eens lekker om daar naar te luisteren, in plaats van bijna alleen maar rustige nummers.

Een ander liedje waar ook lekker veel power in zit is dit liedje. Het is niet zo dat ik een fan ben van Ellie Goulding, maar ik vind de liedjes die ze zingt wel altijd erg mooi.

Nu we het dan toch over Ellie Goulding hebben, dit liedje vind ik echt geweldig, maar ja eerder heb ik ook al gezegd dat ik haar nummers altijd geweldig vind.

Als ik van één liedje vrolijk wordt, dan is het dit liedje wel. Het brengt me alvast een beetje in de zomerstemming.

Sia vind ik altijd maar een beetje mysterieus overkoemn, maar haar liedjes zijn geweldig. Ze heeft zo’n ontzettend krachtige stem. Ook vind ik het dansen van Maddie Ziegler, de danseres in het filmpje, ontzettend knap.

Ik heb dol op Taylor Swift’s nieuwe album, waar onder andere ook dit liedje op staat. Je kan er zo lekker op meezingen. Ook Taylor Swift’s liedjes heb ik altijd erg leuk gevonden.

Over dit liedje van Tove Lo heb ik niet zo heel veel te zeggen. Ik vind het gewoon een leuk nummer. Punt uit.

Oh, wat houd ik van dit nummer! Het is echt een typisch ‘girl power’ nummer, zoals ik het maar even noem. Dit liedje is trouwens van het nieuwe album van Fifth Harmony. Ik vind bepaalde liedjes van het album erg leuk. Ik denk wel dat ze ver zullen komen.

Dan kom ik aan bij de twee wat minder bekende liedjes. De eerste is van The Veronicas, die ik niet ken. Ook in dit nummer zit lekker veel power.

Megan Nicole maakt al een poosje covers op youtube en eind vorig jaar heeft ze haar eerste album uitgebracht met vier liedjes. Eentje daarvan is dus Escape en daar is een paar dagen geleden ook een videoclip van online gekomen. Het is trouwens een lekker rustig nummer, waar ik ook wel van houd.

Deze keer waren het vooral liedjes met veel power, maar ik luister ook veel rustige nummers. Voor de geïnteresseerden zal ik hieronder trouwens de spotify playlist met alle muziek die ik luister neerzitten.

spotify:user:1161824762:playlist:49Be5loBBhKrO39QWddSxo

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *