Favourite music #3

2014-29-11--20-01-25

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete nummers met jullie heb gedeeld en het leek me wel leuk om dat weer eens te doen. Ik heb er best wel veel op het moment, maar dat is alleen maar leuk toch?!

Last Christmas – Ariana Grande

Ik begin met een liedje dat eigenlijk nog van vorig jaar is. Het is een kerstliedje. Het liedje ‘last christmas’ is officieël gezongen door ‘Wham’, maar deze van Ariana Grande is iets moderner en ik ben er dol op. Ik ben trouwens ook een grote fan van Ariana Grande.

De man die niet kan gaan – Nielson

Ik heb een verschrikkelijke hekel aan Nederlandse liedjes, maar voor hele sommige Nederlandse liedjes maak ik een uitzondering. En dat is deze keer dit liedje van Nielson.

Blank space – Taylor Swift

Dit is één van de nieuwe nummers van Taylor Swift haar nieuwe album en ik vind het echt een superleuk nummer. Ik vind het wel jammer dat je haar nieuwe album niet op spotify kan luisteren.

The heart wants what it wants – Selena Gomez

Ik vind de nummers die Selena Gomez uitbrengt vaak erg leuk. Volgens mij heeft het liedje iets met Justin Bieber te maken. Ik vind het een heel mooi liedje en er zit ook echt emotie in.

I need you right now – Bethany ft. Mike Tompkins

Ik ben zelf dol op de video’s van de bekende Amerikaanse youtuber, Bethany Mota. Toen ik hoorde dat ze een nummer had uitgebracht was ik helemaal blij. Echt een topnummer! Ik vind dat ze zo mooi kan zingen.

What is love – Kiesza

Dit nummer van Kiesza is op het moment mijn favoriete nummer. Ik houd wel van rustige nummers waar ook een beetje kracht in zit.

Wrapped up – Olly Murs ft. Travie McCoy

Ik vind de stijl van dit nummer erg leuk. Het is anders dan normale liedjes die ik luister en ik word altijd zo vrolijk van dit nummer.

Glow – Ella Henderson

Misschien ken je haar liedje ‘Ghost’ al, maar ‘Glow’ is ook echt een aanrader. Ik vind haar liedjes trouwens echt leuk om naar te luisteren en dan vooral om lekker bij te relaxen.

Rewritten – Teske

De bekende Nederlandse beautyblogger Teske de Schepper heeft haar eerste single uitgebracht, rewritten. Het is een nummer met een lekker vrolijk deuntje.

Love me harder – Ariana Grande

Iedereen heeft tegenwoordig commentaar op de muziekvideo’s van Ariana Grande, maar ik vind het allemaal wel meevallen hoor. Love me harder is één van mijn favoriete nummers van haar nieuwe album. Ik vind het leuk dat er ook nog een videoclip van is uitgekomen. Ze ziet er in de video echt superleuk uit 🙂 Ik ga echt nog een keer een artikel bloggen over waarom ik fan van haar ben, mijn favoriete nummers van haar etc.

One last time – Ariana Grande

En dan ten slotte nog één liedje van Ariana Grande. Dit nummer is niet zo heel bekend, maar toch is het een heel leuk nummer.

Zoals ik al eerder zei, ik heb veel favoriete nummers op het moment. Ik heb er nog veel meer, maar ik heb maar even mijn favoriete favorieten uitgezocht. Ik wil wel wat vaker artikelen plaatsen die met muziek te maken hebben, want ik houd van muziek.

liefsmargriet_thumb.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *