Paul Frank lipsmacker

P1020431

Hoi allemaal!

Laatst kwam even langs de Kruidvat en daar kwam ik deze coole lip smacker van Paul Frank tegen. Ik dacht dat het een gewone lippenbalsem was, maar eenmaal thuis aangekomen kwam ik erachter dat het een lip smacker was. Oeps! Ik heb meteen even op het internet gekeken wat een lip smacker nou precies was. Blijkt het een soort lippenbalsem met kleur en smaakje te zijn. Ze zijn in veel verschillende smaakjes verkrijgbaar. Ik werd erg benieuwd dus dus heb ik de lip smacker meteen uitgebrobeerd.

P1020432

P1020433

Op de voorkant van de lipsmacker zie je Julius met een paar aardbeien en bananen, want zoals je het misschien al had geraden, is de smaak van deze lip smacker banaan en aardbei. Dat kun je ook al een beetje zien aan de kleuren. Als je de lip smacker opendraait ruik je een hele sterke zoete lucht. Gelukkig smaakt hij niet zo erg zoet als hij ruikt. De smaak doet me een beetje denken aan aardbeiensnoepjes met stukjes banaan.

P1020436

Ik vind deze lip smacker erg lekker. Ik denk dat ik over een poosje een hele collectie lip smackers heb want ik ben erg verliefd op geworden.

De Paul Frank lip smacker is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,99 per stuk

Love, Margriet

2 Comments

  1. sanne 16.12.2014

    ik heb er net ook eentje maar die van mij smaakt niet heel lekker 🙁

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *