H&M lipgloss

SAM_0605

Ik heb vandaag een review voor jullie van een H&M lipgloss. Deze lipgloss ziet er heel tropisch en mooi uit en kostte niet veel, dus ja heel leuk enzo maar met budget producten weet je het maar nooit. Dus ik heb ‘m voor jullie uitgetest.

SAM_0612    SAM_0604

Als eerst dus even over de buitenkant. Je word namelijk een klein beetje voor de gek gehouden. Het lijkt vanaf de buitenkant alsof de lipgloss glitters bevat, maar dat zit gewoon op de verpakking. En dan nog even over de dop, die is namelijk zo gaaf met allemaal van die kunstige bladeren. Dit maakt de lipgloss samen met de kleur lekker tropisch.

SAM_0606     SAM_0614

De applicator van deze lipgloss brengt trouwens echt superfijn aan. Maar dat ligt ook wel een beetje aan de lipgloss zelf.

SAM_0621    SAM_0626

En dit is dus het verschil tussen met lipgloss en zonder lipgloss. Ik vind het wel een mooi kleurtje, maar had ‘m toch wel iets feller verwacht. Als je de verpakking namelijk ziet lijkt het zo’n harde felle kleur, maar voor de rest is de lipgloss ook niet te dik. Een echte aanrader dus. Deze lipgloss is verkrijgbaar bij de H&M voor maar €0,99.

liefs-margriet.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *