Essence ‘love me’ lipstick

sam_0739_thumb

Ik heb vandaag een review van een lipstick die ik al een tijdje wilde hebben. Een Essence lipstick in de kleur ‘love me’. Ik wilde deze lipstick al een tijdje hebben, maar ik wist helemaal niet dat ze bij onze kruidvat ook lipsticks van essence verkochten. En ik ben echt dol op de kleur en vandaag ga ik de lipstick, dus voor jullie reviewen.

sam_0736_thumb    sam_0738_thumb

Eerst even over de buitenkant. Ik vind het er heel mooi uitzien. Het is een zwart met een streepje in de kleur van de lipstick en bovenop staat er in het zwart het essence logo opgedrukt. Aan het andere uiteinde zie je de naam van de lipstick staan, het is nummer 13 die de naam ‘love me’ heeft gekregen. Het lijkt me een beetje een donkere zalm kleur.                                                                                            sam_0748_thumb       sam_0750_thumb

Ik vind het resultaat echt supermooi. De kleur van de lipstick is lekker basic, maar toch geeft de kleur een duidelijk verschil, het geeft iets meer vrolijkheid mee. Het is een beetje moeilijk te omschrijven.

sam_0740_thumb

De lipstick mag er dan wel heel mooi uit zien en de naam ´longlasting lipstick´ dragen, maar dat klopt niet helemaal. Ik vind dat deze lipstick niet erg lang op je lippen blijft zitten. Het is maar hooguit een uurtje of 3. Dus dat is dan wel een minpuntje, maar als je je lippen één keer in de paar uur bijwerkt, dan zul je daar in ieder geval niks van merken. De Essence ´longlasting lipsticks´ zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor maar €2,29. Hebben jullie de longlasting lipsticks van Essence al uitgeprobeerd?

liefs-margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *