Essence lash curler

SAM_0123

Toen ik een tijdje geleden in de Kruidvat liep lag daar net de nieuwe zomer/lente collectie van Essece. Eén van de nieuwe mascara’s was de essence lash curler. Deze mascara viel best wel op door de verpakking. Ik was erg benieuwd dus heb ik hem meegenomen om hem uit te testen.

SAM_0133

Dit is de essence – the lash curler mascara, deze mascara moet volume geven en een kruleffect. Ik ben vooral benieuwd naar het kruleffect. Het idee is om de mascara bij je wimper te houden en dan houd je met je ene hand het rode stukje vast en met je andere hand draai je aan het plastic stukje, waardoor er een soort kruleffect ontstaat. Het borsteltje is erg dun, wat meestal wel handig is omdat je de mascara overal makkelijk kan aanbrengen. Maar ja, of zo’n dun borsteltje nou ook voor echt volume kan zorgen vraag ik me af.

SAM_0124    SAM_0127

Mijn review: Ik vind dat het krultrucje van deze mascara niet veel effect heeft, maar als je gewoon verschillende laagjes van de mascara opdoet zonder deze truc te gebruiken heb je wel een mooi basiseffect. Deze mascara gebruik ik dan ook als basismascara om mijn wimpers een mooi volume te geven. Alleen is de kleur best wel licht en de mascara is door het dunne borsteltje niet zo dik. Dus ik raad aan om er nog een dikke mascara er overheen aan te brengen voor extra mooie wimpers.

SAM_0233

Mijn ogen zonder mascara

SAM_0246

Mijn ogen met de essence lash curler mascara

Ik raad jullie de essence lash curler mascara aan als een mascara die aardig goed volume geeft, maar toch is de mascara wel een beetje licht. Dus het is handig om er nog een andere mascara overheen te doen. De essence lash curler is voor €3,39

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *