Essence eyebrow set

SAM_1542

Ik ben weer terug in bloggersland hoor 😉 , dus er komen weer wat meer berichten online vanaf nu. Maar vandaag heb ik dus een review voor jullie. Essence is namelijk weer gekomen met een superleuke trend editie: ‘Hello Autumn.’ Van deze trend editie kocht ik één van de thermo nagellakjes, een setje superzachte stiekjes en de eyebrow set. Het is de bedoeling dat ik vandaag voor jullie de eyebrow set ga reviewen, omdat ik deze eyebrow set echt superfijn vind.

SAM_1544_thumb.jpg  SAM_1545.jpg

Er zijn twee verschillende eyebrow sets, en degene die ik heb genomen is ‘nummer 01 leaves are the new beef’ De eyebrow set zit in een transparante palette. De inhoud bestaat uit een highlighter en twee verschillende kleuren voor je wenkbrauwen: een donkerbruine kleur voor als je donker haar hebt en een lichte kleur voor als je haar meer de blonde kant op zit. En dan zit er ook nog een mooi klein kwastje bij dat een beetje schuin loopt, die je kunt gebruiken voor het aanbrengen.

 

Vanwege mijn donkere haarkleur kies ik voor de donkerste wenkbrauwpoeder. Het pigmenteert goed en het blijft best wel goed zitten. Je moet je wenkbrauwen later op de dag nog wel een keertje bijwerken, want ik heb wel gemerkt dat als ik rond 16:30 thuis kwam van school, dat het voor de helft al weg is. Maar ja, dat heb je nou eenmaal bij de meeste make-up. Sinds ik dit setje kan ik echt niet meer zonder wenkbrauwpoeder. Het geeft je gezicht trouwens ook een veel verzorgdere en frissere uitstraling. Ik blijf het resultaat echt super vinden!

En ten slotte wil ik jullie nog even wat zeggen wat wel bij deze blogpost past. Verzorg je wenkbrauwen goed! Als je niet zulke mooie gevormde wenkbrauwen hebt laat ze dan epileren. Ik had vroeger altijd dikke streepachtige wenkbrauwen en ik voelde me daar altijd mega onzeker over en zie mijn wenkbrauwen nu ik ze eens in de zoveel tijd laat epileren. Het heeft me zoveel zelfverzekerder gemaakt. En een beetje wenkrbrauwpoeder of potlood kan ook echt geen kwaad. Ik verplicht jullie nergens toe, maar ik wilde het jullie gewoon even laten weten.

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *