Essence all about candies

SAM_0628

Ik gebruik het zelf nog niet echt, oogschaduw. Toch heb ik er al twee, waaronder de all about candies oogschaduwpalette van Essence. Het zijn allemaal pastelkleuren. Een look ermee maken kan ik niet, maar ik ga jullie wel mijn mening geven over dit vrolijk oogschaduwpalletje.

SAM_0631

Dit is ‘m dan, zoals ik al zei is het een paletje met allemaal pastelkleuren. Ik kocht deze oogschaduwpalette een paar maanden geleden. Toen de eerste pastelkleuren in de winkels verschenen. En budget + mooi = de perfecte reden voor mij om ‘m te kopen. Ook al heb ik helemaal niks met oogschaduw, toch leek het me leuk om ‘m te reviewen. De kleuren waaruit dit oogschaduwpaletje bestaat zijn: geel, babyroze, lila, een licht perzik kleurtje, babyblauw & turquoise. De kleuren zien er echt prachtig uit. Bij essence oogschaduw is het trouwens altijd weer de vraag of het een beetje pigment heeft. En we gaan er achter komen hoe het bij deze oogschaduwpallete zit.

SAM_0634   SAM_0632

Je kunt niet heel goed zien, maar hier heb ik alle kleuren even uitgetest. Je merkt het op mijn arm niet zo heel erg, maar toen ik de oogschaduw op mijn ogen aanbracht had het een heel wit effect. Pas als je het een stuk of vier keer hebt aangebracht begint het een beetje die kleur te krijgen. Dus ja zo zie je maar weer de kleuren kunnen er in het paletje heel mooi uitzien, maar als het op je oog zit is het ineens een heel ander verhaal. Ik vind de ‘all about candies eyeshadow palette van essence niet echt een aanrader, omdat de verschillen tussen de kleuren niet echt zichtbaar zijn op je oog. Maar ja dat is dan mijn mening. Misschien denk je er wel heel anders over. De all about candies eyeshadow palette van essence is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister voor 3,59 euro.

 

liefs, margriet

1 Comment

  1. Rahma 1.07.2014

    Leuke review! Jammer dat je m niet ziet

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *