Wat ik deze kerstvakantie allemaal ga doen

New Image

Iedere vakantie heb ik weer een lange bucketlist met allerlei dingen die ik wil doen. Dat geldt ook voor de kerstvakantie. Ik ga jullie vandaag vertellen wat ik deze kerstvakantie allemaal ga doen. Ik hoop dat ik er me een beetje aan kan houden, want van mijn bucketlist van de afgelopen zomervakantie is niet veel terechtgekomen.

Sale shoppen. Er is werkelijk niks wat ik liever doe dan sale shoppen in de kerstvakantie. Ik ben over het algemeen al dol op shoppen en als er dan ook nog eens heel veel dingen in de sale zijn, vind ik het helemaal geweldig.

Koekjes bakken. Ik vind koekjes bakken echt leuk. Vooral omdat je ze in allerlei verschillende vormpjes kunt maken.

SAM_0269

De hele dag Diy´en. Ik wil graag een hele dag alleen maar diy´s maken. Dan zoek ik er eerst wat op het internet op en dan ga ik ze dan allemaal maken. Het is gewoon zo leuk om af en toe eens lekker creatief bezig te zijn

Fotoboeken doorbladeren. Het is altijd leuk om oude fotoboeken door te bladeren. Op de ene foto zie je er superschattig uit en op een andere foto, vind je jezelf echt verschrikkelijk. Ik heb om precies te zijn 5 fotoboeken, dus daar ben ik wel even zoet mee.

Appel-kaneel muffins maken. Dit zijn werkelijk de lekkerste muffins die ook ooit gegeten heb en ik probeer ze zo´n beetje iedere vakantie te maken. I love them!

Afleveringen van once upon a time kijken. Ik ben kort geleden begonnen met kijken naar de serie ´once upon a time.´ Ik ben nu bij seizoen 1 aflevering 12. En dan te bedenken dat deze serie op dit moment bij seizoen 4 aflevering 12 is. Dat zijn nog aardig wat afleveringen te gaan dus.

P1010892

Met vriendinnen logeren. Het is altijd gezellig om met vriendinnen te logeren. En dat ga ik deze vakantie waarschijnlijk met twee vriendinnen doen.

Gezellig kerst en oud&nieuw vieren met familie. Ik vier kerst en oud&nieuw altijd met mijn familie. En dat is altijd supergezellig!

Een sneeuwpop maken (als er sneeuw is gevallen).  Ik wil erg graag weer eens een sneeuwpop maken, maar dan moet het natuurlijk wel even gaan sneeuwen. En ik ben er niet zo zeker van of dat deze vakantie gaat gebeuren.

Amerikaans voedsel bestellen bij USfoodz.nl. Ik wil al een tijdje allemaal Amerikaans voedsel bestellen bij USfoodz.nl. En ik denk dat ik dat aan het eind van de kerstvakantie ga doen. Ze hebben daar gewoon zulke coole producten. Het is met trouwens opgevallen dat ze daar echt heel veel snoep en snacks verkopen met pindakaas erin. Ik ga hier waarschijnlijk ook nog een unboxing van doen. Dus houd mijn blog en youtubekanaal goed in de gaten.

Leuke kerstlook bedenken. Ik heb het net al even geprobeerd, maar het is me nog niet gelukt om een goede kerstlook te bedenken. Ik bedenk er vandaag maar weer eens achter gekomen waarom ik nooit een professionele beautyblogger zou kunnen worden. ;(

SAM_1797

Wandelen. Soms is het gewoon heerlijk om even een stukje te gaan wandelen. Dus dat ga ik ook maar eens doen.

Schrijven op Wattpad. En dan ten slotte nog schrijven op Wattpad. Dit is een site en app waarop je jouw zelfgeschreven verhalen kan posten en die van anderen kan lezen. Ik vind het erg leuk om verhalen van anderen te lezen en ik ben nu ook begonnen zelf een verhaal te schrijven. Ik van plan binnenkort een artikel over Wattpad en mijn boek te schrijven.

En dat is mijn bucketlist voor deze kerstvakantie. Ik hoop veel van deze dingen te kunnen doen en een hele leuke en gezellige kerstvakantie te hebben.

liefs, margriet

2 Comments

  1. Miss happinez 23.12.2014

    Wat leuk dat je Once upon a time kijkt! Ik ben er ook echt fan van.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *