Trowback thursday: every year

IMG_0032 (2)

Vandaag heb ik voor jullie een throwback thursday post, waarin ik een foto laat zien van ieder jaar van mijn leven. Van 0-14 jaar en dus 14 foto’s. Eigenlijk zie je pas hoeveel je veranderd bent, als je al die foto’s eenmaal bij elkaar hebt gezet. Bij iedere foto zal ik iets over de gebeurtenis erbij vertellen.

0

We beginnen natuurlijk bij 0 jaar. Om precies te zijn was ik hier 6 maanden. Over deze foto valt niet veel te vertellen, behalve dan dat ik echt met van de lieve ogen kijk en dat we die bank nog steeds hebben.

1

Hier vierde ik mijn eerste verjaardag. Ik vind het net zo lijken alsof ik hier een beetje een gangster houding heb, haha! Ik vind dat ik hier trouwens best wel blond haar heb.

2

Hier was ik 2 en ging ik naar de kinderboerderij. Ik denk dat ik dat wel erg leuk vond, want ja toen waren dieren, zoals bijvoorbeeld geiten, helemaal geweldig natuurlijk. Verder vind ik de jas die ik er draag echt superschattig.

3

Hier probeerde ik mijn moeder na te doen die toen zwanger was. Ik weet niet wat ik onder mijn shirt deed, maar hierdoor kreeg ook een soort van zwangere buik. En ik vind het er serieus nog best wel echt uit zien ook! Ik was hier 3.

4

Op mijn 4de verjaardag was ik zeer enthousiast met alle cadeautjes die ik had gekregen 😉 Het viel me eigenlijk op toen ik allemaal foto’s van vroeger terugkeek, dat ik heel vaak rokjes droeg en nu eigenlijk nooit meer. Hoewel er wel één op mijn wishlist staat.

5

Op mijn 5de had ik het geluk dat ik samen met mijn nichtje bruidsmeisje mocht zijn op de bruiloft van mijn achternicht. Ik had niet echt een hele charmante foto met mijn jurk aan, dus heb ik voor deze foto gekozen. Ik zat hier bij de kapper om mijn haar te krullen. Zoals je kunt zien had ik die dag ook een kroontje op. Echt supercute!

6

Op mijn 6de haalde ik mijn zwemdiploma A en dat is dan ook de enige die ik heb gehaald. Iemand heeft me toen tijdens het afzwemmen zelf nog een bloedneus getrapt. 🙁

7

Toen ik 7 was ging ik op vakantie naar Zuid-Frankrijk, naar de provincie Cote d’Azur. Bij de zee bedacht ik een leuk spelletje met mijn opblaasligbed. Ik ging een paar meter van de kust af op mijn opblaasligbed liggen en liet me naar de stenen stromen door de golven. Daar werd ik natuurlijk kleddernat van, maar het was wel superleuk. Het was één van de beste vakanties van mijn leven tot nu toe.

8

Toen ik 8 was gingen op vakantie in Nederland in een Center Parcs park. Het park waar wij heen gingen was in Noord-Limburg en het heette het Heijderbos. Hier zat ik in zo’n nagebouwde jungle op een troon. Ik droeg hier trouwens nog Crocs. Vreselijk!

9

Het verhaal achter deze prachtige foto is dat van het hele jaar dat ik 9 was, dit de mooiste foto was. Dat vond ik wel grappig. Ik zat toen nog op de basisschool en je ging dan met een groepje naar een zorgboerderij of iets in die richting. Ik ging dus naar zo’n zorgboerderij, waar allemaal gehandicapten werkten.

10

Ik begin ook steeds ouder uit te zien hè?! Dit was op mijn 10de verjaardag. Ik weet nog dat ik het shirt wat ik die dag droeg, echt superleuk vond. Ik had eigenlijk ieder jaar trouwens een taart zoals deze alleen dan met een andere opdruk in het midden.

11

Op mijn 11de ging ik met al mijn tantes, nichtjes en oma van één kant van de familie  naar Hans en Grietje. Hier heb je pannenkoekenhuis, waar ze ook ijs verkopen, een grote speeltuin, een bos met verschillende routes en een (midget)golfbaan. Dit alles was natuurlijk aangekleed met het thema Hans en Grietje. Dat was best wel leuk. Je had er ook een skelterbaan en daar zie je hier een foto van.

12

Op mijn 12de ging ik naar precies dezelfde vakantiebestemming als waar ik op mijn 7de was heen geweest. Deze foto nam ik bij een waterbron ergens in het Esterel gebergte.

13

Deze foto is afgelopen zomer genomen toen ik nog 13 was en ik vind dit zo’n mooie foto! Deze foto is ook in de bergen genomen en dit is bij de waterbron van de vorige foto. Een soort van throwback eigenlijk. Het jurkje is trouwens van de Bershka en de rugzak van de Primark.

En deze foto nam ik ongeveer een maand geleden op mijn feestje van mijn 14de verjaardag met mijn vriendinnen. Mijn leven lijkt steeds beter te gaan: Ik heb steeds meer lol met mijn vriendinnen, ik ben veel minder onzeker dan een paar jaar geleden en met mijn blog gaat het ook steeds beter. Een paar jaar geleden had ik echt niet verwacht dat het allemaal zo goed zou gaan lopen!

En dat waren alweer 14 foto’s uit mijn leven. Wat gaan de jaren toch snel zeg! Love you.

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *