Tips tegen onzekerheid

here are some picx od sad girls

Ik denk dat iedereen wel eens onzeker is. De een is er gevoeliger voor dan de ander, maar toch heeft iedereen zijn zwakke punten. Het is dan niet slim om dan vanwege je onzekerheid je helemaal vol te eten met bijvoorbeeld chocolade. Je moet voor de reden dat je zo onzeker bent een oplossing zoeken en daarom heb ik vandaag een paar tips voor jullie tegen onzekerheid.

tumblr_ma4hv8I0671racnzro1_500

Tip 1 Probeer je niet de hele tijd bezig te houden met hetgene waar je zo onzeker over bent. Je kunt beter iets leuks gaan doen als afleiding.

Tip 2 Zoek een oplossing voor hetgene  waar je zo onzeker over bent. Ik was bijvoorbeeld heel onzeker over mijn wenkbrauwen, omdat ze zo dik en vormloos waren. Sinds toen heb ik ze laten epileren, waardoor ze wat dunner zijn geworden en meer vorm hebben gekregen. Nu ben ik daar dus niet meer onzeker en serieus dat lucht echt zo erg op.

Tip 3 Praat er met mensen in je omgeving over en als je echt bang bent dat die je niet begrijpen kun je er ook met anderen over praten op een forum, die hetzelfde hebben.

Tip 4 Als je er onzeker over bent om iets te doen dan moet je soms gewoon niet te veel nadenken, maar gewoon doen. Denk niet te veel na over wat er allemaal zou kunnen fout gaan.

Tip 5 En tenslotte… sommige dingen in het leven waar je onzeker over bent kun je niet veranderen, die dingen zul je moeten leren accepteren. Ook al vind je dat niet altijd even leuk. Als je een tijdje niet op bepaalde dingen let zul je merken dat hetgene waar je onzeker over bent lang niet zo erg is als het lijkt.

depression-quotes-for-girls

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben gehad. Ik vind deze quote trouwens een hele mooie afsluiting van deze blogpost. Je moet niet piekeren over van alles en nog wat, maar genieten en blij zijn met alles wat je hebt gekregen in het leven.

liefs, margriet

3 Comments

  1. Justin Steele 27.12.2014

    that is inspiring to me

    Beantwoorden
  2. Michelle 25.01.2015

    Wooww, je blog is echt super mooi!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *