Tag: sweater weather

Hoi lieve lezers!

Het is alweer november. Het word steeds kouder buiten en de winter is alweer bijna begonnen. Je weet wel, de tijd van de sneeuw, warme chocomel, de gezellige feestdagen en sweaters! Tijd dus voor een echte winterse tag: sweater weather. Ik zag deze tag al bij Lenette van lenette12345 en bij Melissa van Betweenbeauty. Het leek me dus leuk om deze tag te doen met echte sweater weather vragen. 🙂

Favoriete kaarsgeur?
Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit geurkaarsen heb gebruikt, maar ik was al wel van plan ze deze winter te gaan kopen. Voorkeur qua geur heb ik niet echt. Als het maar niet al te sterk ruikt.

Koffie, Thee of Warme Chocolademelk?
Warme Chocolademelk (het liefst met slagroom). Voor mij was het niet echt een hele moeilijke keuze, want ik lust namelijk geen koffie en ik vind thee altijd maar een beetje flauw smaken. En ik ben echt dol op warme chocolademelk. Dat is mijn favoriet van de winter.

Wat is de beste herfst herinnering die je hebt?
Vroeger toen ik jong was ging ik altijd met mijn ouders en zusjes naar het bos. Dan nam ik altijd een plastic zak mee en daar in stopte ik allemaal kastanjes, mos, eikels, beukennootjes en blaadjes. En wanneer ik dan thuiskwam ging ik samen met mijn zusjes een herfstschaal maken.

Welke make up trend vind je leuker: Winged eyeliner of donkere lippen?
Dan ga ik voor de winged eyeliner, want ik houd niet echt van donkere lippen. Ik denk trouwens ook dat de Winged Eyeliner mij mooier staat dan donkere lippen.

Wat was je voor Halloween?
Ik vier geen Halloween. Mijn ouders houden er niet zo van en ik weet niet echt wat ik ervan moet vinden.

Hoeden of Sjaals?
Sjaals, want ik draag dan wel een beanie in de winter toch voel ik me dan altijd een beetje kaal met zo’n muts op mijn hoofd. Een sjaal vind ik altijd lekker warm zitten en er zijn veel verschillende soorten sjaals.

Meest gedragen sweater?
Een lichtbruine sweater van de C&A. Deze zit lekker warm!

Favoriete herfst nagellak kleur?
Ik ben dol op alle nagellakjes met glitters. Ook vind ik bordeauxrood een mooie nagellak kleur.

Skinny Jeans of leggings?
Skinny Jeans!

Laarzen of Uggs?
Uggs, want die zitten zo lekker warm enzo ook al staan ze niet zo charmant. Alleen mag ik ze niet hebben van mijn ouders, omdat ze nogal duur zijn. Jammer dus!

Dit was de tag alweer! Ik hoop dat jullie de tag leuk vonden! Bedankt voor het lezen.

xoxo Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *