New month: December 2014

Iedere maand zie ik een ‘new month’ artikel voorbij komen op kittehscupcakes.nl. Dan kijk je alvast een beetje vooruit door middel van een paar verschillende categorieën. Het leek mij ook wel leuk om dat af en toe ook eens te doen. Ik heb geprobeerd er een beetje mijn eigen touch aan toe te voegen.

Food of the month

De maand December is altijd een drukke maand Je hebt kerst, oud & nieuw, sinterklaas en de winter begint. Op oudejaarsdag hebben we altijd oliebollen, die dan zelfgebakken zijn. En ik houd echt van oliebollen. Ik vind het toch zo jammer dat we die thuis niet zo vaak hebben. Dan moeten ze vooral lekker warm zijn met veel poedersuiker eroverheen.

Beauty of the month

Aangezien December de maand van de feestdagen is, vind ik dat glitters daar echt bij horen op gebied van beauty. Je hoeft dan natuurlijk niet aan een zware opvallende metallic ooglook te denken, want het hoeft allemaal niet zo heftig. Als het maar gewoon een beetje glamourous zijn.

Fashion of the month

Nu de winter er echt aan gaat komen, draag ik buiten meer dan alleen een winterjas. Ook handschoenen, een beanie en natuurlijk een sjaal zijn wel handig voor als het zo koud is buiten. Een echte musthave is dan een tartan sjaal. Die zit lekker warm en hij is lekker groot. Ook vind ik het patroon erg mooi. Die staat dan ook op dit moment op mijn wishlist.

Rad Bucket List;

Goal of the month

Halverwege november ben ik begonnen een boek te schrijven op wattpad. Ik heb hier twee hoofdstukken van geüpload, maar ik ben nog helemaal niet verder gegaan en dat wil ik deze maand echt wel gaan doen.

Motivated

Quote of the month

Ik kwam deze quote net tegen en ik had echt zoiets van, wow. Het betekent: “werk hard in stilte, laat je succes je geluid zijn.” Het is een korte quote, maar ik vind hem erg mooi en ik had er nog nooit eerder van gehoord. Iedere maand probeer ik ook een beetje te leven op de manier, zoals de quote het bedoeld. Het lijkt me erg mooi.

Naamloos

Tip of the month

Iedere jaar heb je in december de online Essence adventskalender. Hiermee kun je 24 dagen lang kans maken op leuke prijzen van Essence door bepaalde vragen over het make-up merk juist te beantwoorden. Ik ontdekte het vorig jaar best wel laat en heb toen niks gewonnen, dus dit jaar probeer ik het gewoon weer opnieuw. Het is echt een aanrader? Dit is de link: http://xmas2014.essence.eu/nl/

En dat was het alweer! Ik heb nu al helemaal zin in de maand december. Benieuwd hoe December voor mij verloopt? Volg mij dan op social media. De linkjes kun je vinden aan de rechterkant van mijn blog. Laten we lekker gaan genieten van de laatste maand van 2014 😉

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *